Elena Ionescu, mărturisiri tulburătoare despre traumele trăite din cauza problemelor cu tenul! "Îmi pare bine că am reușit să mă arăt oamenilor poate așa cum nu m-au văzut niciodată"

 Oana Pantazi
.

Elena Ionescu a vorbit deschis despre frustrările pe care le-a avut din cauza tenului imperfect… Traume care i-au creat o mulțime de probleme de-a lungul timpului.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Imperfecțiunile tenului, problemă cu care Elena Ionescu se luptă de ani de zile, creează mari probleme, iar în cazul artistei acestea s-au dovedit chiar traumatice, cu atât mai mult cu cât profesia ei necesită un aspect impecabil, atât pe scenă, cât și în afara ei. Chiar mama artistei a făcut mărturisiri despre coșmarul prin care a trecut fiica ei, în emisiunea Fanarena.

'Problemele au apărut din 2013, după Eurovision, a mers la foarte mulți medici, dar a fost destul de rău. În final, acum mai bine de un an, a găsit un medic și s-a văzut o îmbunătățire. Frustarea a fost că nu era mulțumită, era uneori jignită.

Citește și: O mai ții minte pe Andreea Vasile de la Big Brother? A fost iubita lui Bendeac, dar între timp, viața i s-a schimbat total: „Atunci când întâlnești un om pe care-l iubești…”

Oamenii nu mai vedeau frumusețea interioară, vedeau aspectul fizic. De aceea, a vrut să se ducă la Survivor. A spus așa… <>, iar pentru ea asta a contat'.

Citește și: Cine este și cum arată iubitul lui Leonard Miron. Cei doi formează un cuplu de 18 ani, iar Miguel i-a fost aproape în lupta cu cancerul

Elena nu se mai ascunde!

Din nefericire pentru Elena, toate intervențiile pe care le-a încercat nu au făcut decât să adâncească toată situația, artista reușind să mai ascundă problemele prin intermediul machiajului. Din nefericire, cicatricile și șanțurile de pe față au rămas la locul lor…

Elena-Ionescu10Elena-Ionescu10

'Îmi pare bine că am reușit să trec peste niște frustrări pe care le-am avut, să mă arăt oamenilor poate așa cum nu m-au văzut niciodată, să las masca aceea de machiaj pe care o uzam în fiecare zi pentru a arăta o persoană, un personaj, să îmi fac curaj de a mă arată așa cum sunt eu. Iar asta mi-a făcut atât de mult bine și mi-a dat mai multă încredere în mine încât și mâine dacă aș pleca din Survivor, simt că aș pleca un om fericit, împlit sufletește și… nu știu, realizat din multe puncte de vedere', a mărturisit recent Faimoasa la testimoniale pentru Survivor.

Foto: Facebook, Instagram, wowbiz.ro

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton