Alex Bodi și noua lui iubită, Daria Radionova, au confirmat relația. Cei doi nu se mai ascund și se comportă ca un cuplu.

 Lupescu Anca
.

Alex Bodi pare că a uitat-o pe Bianca Dragușanu, la doar câteva zile după despărțire. Cei doi au stat împreună în izolare, iar această perioadă pare că le-a făcut mai mult rău, decât bine, motiv pentru care celebrul cuplu a decis să se despartă. 

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

La puțin timp după separare, Alex Bodi pare că și-a găsit deja jumătatea. Este vorba despre Daria Radionova, cea care a și făcut primele gesturi care să le confirme relația. 

La o postare de pe Instagram, Daria a primit mai multe comentarii în care fanii o felicitau pentru relația cu Alex Bodi. Unul dintre comentarii a fost: „Arăți minunat. Sper să ai o relație frumoasă cu Alex Bodi, e un tip atât de drăguț!'. 

Citește și: Bianca Drăgușanu, detalii despre bătăile primite de la Alex Bodi. S-a aflat totul după două luni: 'M-a tras de păr și…'

Noua iubită a afaceristului a răspuns imediat: 'Mulțumesc! Da, este', urmat de emoticoanev

La o postare de a lui Alex Bodi, noua lui iubită i-a lăsat un comentariu care a fost apreciat de peste 100 de persoane. 

Motivul pentru care Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au decis să pună punct relației ar fi neînțelegerile dintre ei și faptul că nu sunt deloc compatibili. Cei doi au șters fotografiile împreună de pe rețelele de socializare și și-au dat unfollow.

Citește și: Divorț cu scandal! Bianca Drăgușanu a venit însoțită de bodyguarzi la notar și s-a certat cu Alex Bodi: ‘Mi-a luat telefonul și l-a spart’

bianca_dragusanu_bodibianca_dragusanu_bodi

‘Nu s-au înțeles deloc în izolare și și-ar fi dat seama că nu sunt compatibili. După ce au decis să o «rupă», Alex a plecat la Mediaș, iar, luni, Bianca s-a întors în apartamentul ei din București, pentru că nu cred că mai are ce să caute în vila din Pipera. De data asta, par să fie extrem de hotărâți cu despărțirea. Și-au scos toate pozele de pe Instagram și nici nu se mai urmăresc. Cred că e semn clar că «divorțul» e definitiv‘, a declarat un apropiat al celor doi, în exclusivitate pentru Cancan.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton