Motivul pentru care Oana Radu și-a dat tatăl în judecată. Artista a câștigat procesul: „Singura amintire frumoasă a fost că mi-a dat banii”

 Radulescu Ruxandra
.

Motivul pentru care Oana Radu și-a dat tatăl în judecată. Oana Radu s-a făcut remarcată datorită talentului ei vocal, dar și a ambiției care a ajutat-o să slăbească mai multe kilograme și să ajungă la silueta mult visată. În prezent, cântăreața este căsătorită de doi ani cu un bărbat pe care simte că se poate baza. Totuși ea a fost marcată de absența tatălui și a mărturisit că a fost nevoită să-l dea în judecată pentru a recupera pensia alimentară pe care i-o datora.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Motivul pentru care Oana Radu și-a dat tatăl în judecată. Oana Radu, 29 de ani, este o cântăreață de succes și se declară împlinită în plan sentimental, fiind căsătorită din 2020. Cântăreața a relatat în cadrul podcastului „Dincolo de aparențe” că a trecut cu greu peste faptul că tatăl ei și-a abandonat familia. Ea a relatat că propriul ei părinte, Florin Radu, nu i-a plătit pensie alimentară așa că a fost nevoită să-l dea în judecată pentru a beneficia de banii ce i se cuveneau.

index-15index-15

Motivul pentru care Oana Radu și-a dat tatăl în judecată

Oana Radu a relatat în cadrul podcastului „Dincolo de aparențe” că și-a dat în judecată tatăl pentru a-și recupera banii pentru pensia alimentară, pe care acesta nu i-a plătit. Vedeta a menționat că era vorba despre „o sumă măricică”, deși nu a specificat exact cât. Mama Oanei Radu a fost cea care l-a dat în judecată pe bărbat în numele fiicei sale, care era adolescentă la vremea respectivă.

„Nu aș vrea să devin omul care este el și nu sunt răutăcioasă, dar nu aș vrea să fiu atât de iresponsabilă. O să fiu foarte dură și foarte sinceră! L-am dat în judecată sau l-am acționat în judecată, pentru că avea să-mi dea niște bani din urmă, mă refer la o sumă care adunată era pensia alimentară de pe o lună și tot așa și s-a strâns o sumă măricică', a spus artista în podcastul „Dincolo de aparențe'

.

Citește și:Oana Radu s-a luptat cu anxietatea:'Îmi spuneam mereu că trebuie să maturizez'

Citește și:Oana Radu a apelat la medici din Paris, fiind în pericol de a-și pierde vocea:„Nu mai pot’

Cred că singura amintire frumoasă a fost că mi-a dat banii. Sincer și o zic onest! Atunci a fost pentru că eu nu împlinisem 18 ani când mami mi-a făcut o surpriză și împreună cu avocata noastră i-a intentat procesul. Eu nu știam, dar mami nu avea nevoie de semnătura mea, fiindcă eu eram încă minoră', a mai adăugat ea.

Oana Radu, despre relația cu tatăl ei: „Nu simt să-i spun nimic”

Oana Radu a mai vorbit în cadrul propiului podcast despre faptul că a refuzat să vorbească cu tatăl ei, atunci când acesta a căutat-o de ziua ei. Vedeta a menționat că părintele ei și-a părăsit familia la două săptămâni, după ce mama ei a adus-o pe lume.

'Tatăl meu m-a sunat de ziua mea și efectiv nu am putut să îi răspund. Nu am putut, chiar l-am întrebat pe Cătălin 'bă, ce să fac?' și a zis 'bă, nu mă întreba mine, nu te pot influența eu cu așa ceva'. Dar nu am putut! Mi se pare că e un om care nu a vrut să știe niciodată dacă ai ce să mănânci, dacă ai cu ce să te îmbraci. El a venit în viața mea până la vreo șapte ani, când ei au divorțat. A plecat când eu aveam două săptămâni, a venit până la șapte ani la ziua mea, după care mă căuta așa fugitiv. M-a mai sunat și-n anii trecuți, atunci i-am răspuns la telefon, dar nu simt să-i spun nimic, nu simt să vorbim și nu e că nu l-am iertat, că l-am iertat, dar nu pot. Pur și simplu nu pot! Mi se pare că e cineva care nu reprezintă în viața mea niciun reper sentimental și atunci, dacă nu-l simt ca tată, nu știu ce să zi…', a spus Oana Radu în emisiunea sa, ' Detectorul de minciuni '.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton