Cine sunt sunt membrii trupei Bad Salsa, indienii de la „Românii au talent” 2023, care au primit Golden Buzz: "Nu ne așteptam"

 Radulescu Ruxandra
.

Cine sunt sunt membrii trupei Bad Salsa, indienii de la „Românii au talent' 2023, care au primit Golden Buzz. Cea mai recentă ediție de la „Românii au talent” a avut parte de o reprezentație explozivă din partea unui duo venit din India, sub numele de „Bad Salsa”. Cei doi membrii Bivash Sardar și Sri Janakau uimit publicul și jurații cu dansul lor, așa că Smiley și Pavel Bartoș le-a oferit Golden Buzz și i-a trimis direct în semifinala emisiunii.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine sunt sunt membrii trupei Bad Salsa, indienii de la „Românii au talent' 2023, care au primit Golden Buzz. Sezonul 13 al show-ului Românii au început cu o serie de surprize atât pentru telespectatori, cât și pentru jurați. O trupă venită tocmai din India a fost revelația celei mai recente ediții și i-a convind pe Pavel Bartoș și pe Smiley să le ofere Golden Buzz-ul și să-i trimită direct în semifinală. Iată câteva detalii interesante despre Bivash Sardar și Sri Janak, indienii care au oferit cea mai electrizantă reprezentație a serii pe scena Românii au talent.

romanii-au-talent-2023-bad-salsa_3romanii-au-talent-2023-bad-salsa_3

Cine sunt sunt membrii trupei Bad Salsa, indienii de la „Românii au talent' 2023, care au primit Golden Buzz

În cadrul celei mai recente ediții a show-ului Românii au talent, jurații au avut parte de o reprezentație unică din partea unui duo venit din îndepărtata Indie. Este vorba Bivash Sardar și Sri Janak, membrii trupei Bad Salsa, care au primit Golden Buzz din partea lui Smiley și a lui Pavel Bartoș, mergând direct în semifinală.

Cei doi au muncit din greu pentru a ajunge la un nivel atât de înalt în prestațiile lor. Ei se antrenează 8-12 ore pe zi, au o disciplină foarte strictă și urmează o dietă specială.

Citește și: Dragoș Bucur, transformare totală în noul sezon Românii au Talent. Cum arată acum cu părul lung și barbă

Citește și: Ce se întâmplă în prima ediție de la 'Românii au talent', sezonul 13: „La nivelul ăsta nu am mai văzut. Am revelația că…'

Bivash Sardar și Sri Janak au urmat cursurile „The Bivash Academy of Dance”, una dintre cele mai prestigioase academii de dans din India. Acolo s-au cunoscut și au început să concureze în competiții naționale de dans din India sub numele de Bad Salsa, notează protv.ro.

Nu ne așteptam să primim Golden Buzz, este ca un cadou pentru noi de la Românii au talent. Suntem foarte fericiți și mândri să reprezentăm India la Românii au talent. Pe scenă m-am simțit ca un soldat, m-am simțit ca și cum îmi păzesc țara, orașul, a fost minunat!
Motivația noastră este antrenorul nostru. El ne motivează în orice moment, oriunde am fi. Îi mulțumim că ne-a ales pentru Românii au talent'. a spus dansatorul.
„Am venit aici să ne reprezentăm țara,
a spus Bivash înainte de reprezentație.

Indienii de la Bad Salsa au uimit jurații de la „Românii au talent”

Bivash Sardar, 23 de ani, și Sri Janak, 13 ani, creat o atmosferă incendiară cu dansul lor spectaculos de la „Românii au talent', sezonul 13. Cei doi au parcurs lungul drum din India către România, special pentru show-ul Românii au talent.

„Sunt foarte tari oamenii ăștia doi. Au făcut spectacol. Nu-mi vine să cred că ea are 13 ani. Și mai au ceva. Cred că e o chestie caracteristică indienilor: au modestie, a menționat Dragoș Bucur.

„E clar că avem de-a face cu niște oameni extrem de pasionați de dans și că, indiferent de condițiile în care trăiesc, ei dansează și unii reușesc să iasă din mediul acela. Asta apeciez cel mai mult, a adăugat Andra. „Smiley, Pavel, ne-ați făcut și nouă un cadou, să-i vedem din nou în semifinală. Vă mulțumim!, a încheiat ea.

Care au fost comentariile de pe social despre presația indienilor de la Bad Salsa

Internauții au avut numai vorbe de laudă la adresa indienilor veninți să-și reprezinte țara pe scena show-uljui „Românii au talent”.

„Cu adevărat, formidabili! Și o mică observație: au venit să-și reprezinte țara, deci, nu au venit pentru ei. Foarte frumos!, „Merită să câștige acest sezon! Felicitări pentru tot ce fac!, „Dumnezeule! Așa ceva? Super momente au fost în această seară magică, sunt doar câteva comentariile din social media.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton