Motivul despărțirii Biancăi Drăgușanu de Alex Bodi. Sperau să aibă un copil împreună, dar au pus punct relației

 Pirvu Cristina
.

Bianca Drăgușanu, pentru a doua oară, a pus punct relației cu Alex Bodi. Cei doi s-au despărțit, au realizat că le este mai bine separat decât împreună. Se pare că blondina nu a putut trece peste anumite chestii. 

Bianca Drăgușanu este din nou o femeie liberă, pentru că ea și Alex Bodi nu mai formează un cuplu. Vedeta a petrecut de ziua ei de naștere în club, însă fără afacerist. În ultima perioadă cei doi nu s-au mai afișat pe rețelele de socializare, ceea ce a însemnat clar că ceva s-a întâmplat.

Iată că acum s-a aflat și adevăratul motiv al despărțirii. Au pus punct relației pentru că sunt două persoane foarte orgolioase. Au decis că le este mai bine separat.

„Se aud o grămadă de zvonuri. Se aud presupuneri, speculaţii. Nu prea are mult legătură cu ce a fost. Noi am avut o perioadă foarte frumoasă împreună. Eu o să călătoresc mult. Nu a fost vorba de gelozie. Mai ales acum, la a doua despărţire de fosta mea. Într-adevăr, tensiuni există, că e ceva logic. M-am dus să-mi văd fetiţa, am avut acolo la Mediaş nişte chestii personale, nişte afaceri, că am luat ceva acolo la Mediaş.

O proprietate, un hotel, şi a trebuit să stau câteva zile. Şi, vezi Doamne, a făcut lumea nişte legături că am fost la Mediaş şi am chemat-o pe fosta şi am petrecut timp cu ea acolo. Eu am greşit-o puţin în nişte chestii, înţelegi? Nu e vorba de gelozie, acum am citit ziarul, un articol, mi-a trimis şi ea mea. Eu nu i-am făcut ei gelozii. Eu nu sunt omul să fiu gelos”, a mărturisit Alex Bodi, pentru „Xtra Night Show”.

„De data asta am luat o decizie comună. Şi orgoliile…sunt şi nişte chestii peste care ea nu poate să treacă”, a mai spus Alex Bodi.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton