Gabriela Cristea ar putea trece prin aceeași tragedie ca Andreea Bălan, la naștere. Ce avertisment a primit

 Stamen Diana
.

Gabriela Cristea mai are aproape o săptămână și va aduce pe lume cea de-a doua fetiță. Prezentatoarea TV ar putea trece prin aceeași tragedie ca Andreea Bălan, la naștere, iar medicii au avertizat-o. Gabriela Cristea merge foarte des la control.

După ce Andreea Bălan a făcut stop cardio-respirator în timpul operației de cezariană, mai multe viitoare mămici din showbiz s-au îngrijorat. Gabriela Cristea se află în ultima lună de sarcină și în doar câteva zile va putea să-și strângă bebelușul la piept.

Gabriela Cristea va deveni mamă pentru a doua oară la 44 de ani, iar medicii au avertizat-o când a rămas însărcinată. Prezentatoarea TV a mărturisit că la prima fetiță ar fi vrut să nască natural, însă medicii i-au recomandat să facă cezariană, astfel că și la a doua naștere va face tot cezariană. Viitoarea mămică vrea să se asigure că totul este în regulă cu sarcina, iar de fiecare dată când simte că ceva nu este în regulă merge la doctor.

„Eu am un profil să spunem care se apropie mai degrabă de ce i s-a întâmplat Andreei. Am un an şi cinci luni distanţă între cele două operaţii de cezariană. De aceea merg destul de des la medic (…) Andreea a trecut cu greu şi o felicit! În cazul meu spuneam, apropos de ce spunea Andreea., că am fost avertizată încă de la prima vizită la medic ţinând cont de mai mulţi factori (…) Eu am 44 de ani şi nu trebuie să uit acest aspect. Primul copil pregăteşte cumva locul pentru cel de-al doilea. Eu am o trombofilie şi am avut recomandarea medicului să fac cezariană. Eu voiam să nasc natural la prima naştere dar am avut recomandarea medicului să nu fac asta. Recuperarea nu este uşoară, este mai de durată treaba. Sunt mulţi factori de după operaţie (… ) Sunt extrem de monitorizată deoarece urmează să nasc în doar câteva zile.', a povestit Gabriela Cristea la XNS.

Citește și: Cine o înlocuiește pe Gabriela Cristea în emisiunea 'Te iubesc de nu te vezi'. Prezentatoarea TV a ajuns la spital

Citeșete și: Andreea Bălan, declarații-șoc după stopul cardio-respirator! 'Peste 3 luni mă vedeți aruncată în aer de Petrișor!'

FOTO: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton