INNA lansează “Tu Manera”, melodia compusă integral de artistă

 Pirvu Cristina
.

INNA revine cu cea de-a patra piesă de pe albumul „YO' care va fi lansat primăvara aceasta și care se numește „Tu Manera'.

Piesa a fost compusă de INNA și produsă de David Ciente, alături de care artista a lucrat pentru fiecare dintre cele unsprezece piese de pe album, dar și Gimme Gimme', Ruleta', Nirvana'.

Tu Manera' este o piesă extrem de energică, iar videoclipul filmat de Alexandru Mureșan și regizat de Bogdan Păun de la NGM Creative surprinde o INNA total diferită față de cea cu care fanii s-au obișnuit în clipurile și aparițiile ei: cu un outfit simplu, jucăușă, pusă pe șotii.

M-am distrat foarte mult la filmările videoclipului Tu Manera'! Practic, nu mă simțeam ca la o filmare propriu-zis. Am făcut tot ce mi-a trecut prin cap, fără limite, ca atunci când eram mică', a spus INNA.

Tu Manera' a fost lansată în premieră pe billboard.com. Tot anul acesta, INNA a lansat Sin Ti', o piesă sinceră de dragoste, o declarație directă și emoționantă, care are peste 5 milioane de vizualizări.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton