Regina Elisabeta a II-a, prima postare pe Instagram, la 92 de ani!

 Oana Pantazi
.

Ariana Grande și Selena Gomez își pot lua adio de la titulatura de regine ale Instagramului! Acum celebrul site de socializare are o Regină adevărată – Elisabeta a II-a! Suverana Marii Britanii a postat pentru prima oară pe Instagram, la 92 de ani!

Regina Elisabeta a II-a, în vizită la Muzeul de Știința din Londra.

Regina Elisabeta a II-a a publicat personal prima sa postare pe Instagram, la vârsta de 92 de ani și, conform CNN, la 43 de ani distanță de când a trimis primul ei e-mail! (La vremea aceea, puțini auziseră de computere în România!) Suverana Marii Britanii a făcut din nou istorie cu ocazia vizitei la Muzeu de Științe din Londra, la începutul acestei săptămâni, când și-a făcut debutul în social media, moment ce a coincis cu anunțarea expoziției de vară, Top Secret, și a dezvăluit un spațiu nou pentru vizitatori, denumit Smith Centre.

Regina Elisabeta a II-a a postat pentru prima oară pe Instagram, la 92 de ani!

Elisabeta a II-a este în pas cu vremurile!

Regina Elisabeta a II-a, care a purtat haina și pălăria ei preferate, de culoare portocalie, a împărtășit cu fanii familiei regale o scrisoare de mână trimisă de matematicianul Charles Babbage, un pionier al computerelor, către soţul Reginei Victoria, Prinţul Albert în 1843.

„Astăzi, în vizita la Muzeul Ştiinţei, am dorit să găsesc o scrisoare din Arhivele Regale, redactată în 1843 şi trimisă stră-străbunicului meu, Prinţul Albert', a scris suverana pe contul oficial al Familiei Regale Britanice, care are 4,6 milioane de urmăritori, folosind un iPad. Elisabeta a II-a a primit imediat și răspunsul: „Suntem onoraţi că, la inaugurarea Smith Centre, de la Muzeul Ştiinţei, Majestatea Voastră a distribuit o postare pe Instagram pentru prima oară', a replicat Muzeul Ştiinţei, într-un comentariu la postarea Reginei.

 

View this post on Instagram

 

Today, as I visit the Science Museum I was interested to discover a letter from the Royal Archives, written in 1843 to my great-great-grandfather Prince Albert. Charles Babbage, credited as the worlds first computer pioneer, designed the Difference Engine', of which Prince Albert had the opportunity to see a prototype in July 1843. In the letter, Babbage told Queen Victoria and Prince Albert about his invention the Analytical Engine' upon which the first computer programmes were created by Ada Lovelace, a daughter of Lord Byron. Today, I had the pleasure of learning about childrens computer coding initiatives and it seems fitting to me that I publish this Instagram post, at the Science Museum which has long championed technology, innovation and inspired the next generation of inventors. Elizabeth R. PHOTOS: Supplied by the Royal Archives © Royal Collection Trust / Her Majesty Queen Elizabeth II 2019

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily) on

De altfel, Familia Regală Britanică este în pas cu vremurile de mult timp, Palatul Kensington, de exemplu, având un cont de Instagram foarte activ și extrem de popular, deoarece documentează vizitele de lucru și evenimentele importante al Ducilor de Sussex și de Cambridge. Ar putea fi Regina următoarea? Tot ce știm e că Elisabeta a II-a a postat pe Instagram și s-a arătat extrem de încântată.

Foto: Hepta, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton