Adevăratul motiv pentru care Șerban din Liceenii a plecat în America. Ce a dezvăluit actorul Tudor Petruț: "Pe vremea studenției..."

 Laciu Andreea
.

S-a aflat acum care este adevăratul motiv pentru care Șerban din Liceenii a plecat peste Ocean și s-a stabilit în America. Actorul Tudor Petruț a făcut o serie de dezvăluiri de suflet, la 30 de ani de când a decis să își reconstruiască viața într-o altă țară. Era deja celebru când a făcut acest pas, iar acum a recunoscut și de ce a luat o asemenea hotărâre radicală.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Actorul Tudor Petruț i-a cucerit pe români cu aparițiile sale din seria Liceeni. Era în culmea succesului în țara noastră, atunci când a plecat peste hotare. A trecut prin momente grele, dar nu regretă alegerea făcută. Este tatăl a doi băieți, iar decizia luată cu ani în urmă le-a oferit acestora șansa la o viață mai bună.

serban-din-liceenii-8serban-din-liceenii-8

Șerban din Liceeni s-a îndrăgostit de o americancă

În anul 1989, actorul Tudor Petruț se căsătorea cu o americancă de origine română. Au venit apoi pe lume cei doi fii, au ajuns să trăiască peste Ocean începând cu anul 1990, dar căsnicia a durat doar cinci ani. A divorțat și s-a recăsătorit tot cu o româncă, însă a rămas în America, de dragul copiiilor săi.

„Pe vremea studenției am cunoscut o americancă, studentă a Universității din București. Ne legau și niște relații de familie mai vechi. Apoi s-a născut primul nostru băiat. După ce am absolvit am stabilit, cel puțin pentru început, că e mai bine să creștem copilul în SUA, decât în România post-decembristă.

A urmat al doilea băiat și, fiind tată a doi copii născuți în America, a trebuit să mă stabilesc definitiv alături de ei. Ca tată, faci orice și, oricând, ce mai bine pentru copii”, a dezvăluit Șerban din Liceenii, într-un interviu exclusiv pentru Fanatik.

Citește și: Tudor Petruț, alias Șerban din Liceenii, despre cariera lui la Hollywood:„Replicile în românește folosite de Winona Ryder în Dracula sunt scrise de mine'

Citește și: Mircea Radu i-a ironizat pe George Buhnici și pe soția lui, din vacanța din Grecia: „Am căutat praz și mâncare de bame”

Citește și: Fotografie rară cu protagoniștii din Liceenii. Cât de mult s-au schimbat Adrian Vîlcu și Tudor Petruț

Citește și: Cine este și cum arată mama Ramonei Bădescu la 87 de ani. Actrița i-a făcut o surpriză de ziua ei

Cum s-a acomodat Șerban din Liceenii în America

Cu toate că este plecat de trei decenii peste Ocean, recunoaște că nu a fost deloc ușor să se adapteze culturii americane. A avut însă un mare avantaj, faptul că știa bine limba engleză atunci când s-a mutat.

„Nimic nu e ușor în America, mai ales în California. Ca să nu mai vorbim de- așa cum o numesc mereu – jungla' din Hollywood. Un mare avantaj a fost că vorbeam engleză de la început și mi-a fost mai la îndemână să înțeleg dinamica social-culturală. Apoi am avut șansa să am mulți prieteni de origine română, care au fost mereu un suport moral și o sursă de umor îndulcitor.

Am călătorit mult prin America de Nord și am descoperit micro-lumi fascinante. Și am descoperit frumusețile țării de adopțiune, altfel decât prin filme și seriale de televiziune. Până la urmă iată că am locuit mai mulți ani în California decât în București, orașul meu natal. Asta nu mă face mai puțin român, ci doar un acomodat român-american!”, a dezvăluit acum Șerban din Liceenii, pentru aceeași sursă.

Actorul Tudor Petruț, pasionat de bucătărie

Are un lucru în comun cu cea de-a doua soție: pasiunea pentru mâncare. Exprimentează în bucătărie, dar recunoaște că gătește adesea și preparate tradiționale românești.

„Una peste alta, pentru că îmi place și mă relaxează, eu cam gătesc în casă. Inclusiv mâncăruri românești ca la mama acasă', sau cel puțin așa mă laud. Altfel, amândurora ne plac experiențele culinare și încercăm mâncăruri din diverse culturi.

Printre favorite sunt mâncarea indiană și grătarul coreean. La fel ne plac degustările de vinuri și avem de unde alege, locuind în California. Și de câte ori găsim vinuri românești la armeni' (magazine etnice din câteva cartiere din Los Angeles) cumpărăm câte o ladă, mai ales pentru musafirii noștri americani. Vinurile românești au întotdeauna success!”, a mai dezvăluit Șerban din Liceenii.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton