Monica Tatoiu nu mai doarme în același pat cu soțul ei, după o căsnicie de peste 30 de ani: "Nu mai ai nicio plăcere"

 Laciu Andreea
.

Monica Tatoiu și Victor au o căsnicie admirată de mulți, care durează de mai bine de 30 de ani. Însă, vedeta a dezvăluit recent că ea nu mai doarme în același pat cu soțul ei. Cu toate acestea, asta nu înseamnă că au probleme în mariaj. Cei doi soți au luat această decizie dintr-un alt motiv, iar Monica Tatoiu consideră că acest aranjament este cel mai potrivit pentru ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Monica Tatoiu și Victor s-au căsătorit în urmă cu 34 de ani. Și-au fost alături la bine și la greu, iar din povestea lor de dragoste a venit pe lume un fiu. Însă, se pare că au decis la un moment dat să doarmă separat. Vedeta a dezvăluit de ce a ales să își petreacă noaptea într-un alt loc decât soțul ei.

1-monica-tatoiu-fiu-11-monica-tatoiu-fiu-1

Monica Tatoiu nu mai doarme în același pat cu soțul ei

Monica Tatoiu și Victor și-au unit destinele în mod oficial în anul 1988. Au trecut prin bune și prin rele, dar acum nu mai înpart același pat. Cu toate acestea, se iubesc în continuare. Motivul se pare că este nevoia de spațiu personal.

'Eu nu dorm cu el, eu dorm singură cu pisica. Domnul Tatoiu doarme cu pisica lui, eu cu pisica mea, fiecare cu pisica lui. Eu mă culc la ora 10, 11, 1 noaptea, el se culcă la 9 și se trezește la 6. La 67 de ani nu mai ai nicio plăcere să te deranjezi unul pe altul, ne întâlnim dimineața la cafea! De la Ucraina, el are o viziune pe războiul din Ucraina. (n.r. de la ce apar problemele în cuplu) Aia politic corectă, care vine de peste ocean, eu sunt mai cu înțelegeri locale. Noi de la politică ne certăm de 20 de an', a declarat Monica Tatoiu la Antena Stars, conform Spynews.ro.

Citește și: Ce probleme de sănătate are Vlăduță Lupău, după ce a ajuns de urgență la spital: ‘Început de…’

Citește și: Theo Rose, reacție după ce Carmen Harra a prezis că se va desparte de Anghel Damian: ‘O doamnă numerolog a zis ce a citit ea acolo în…’

Citește și: ‘Un sex bun de dimineață și…’ Monica Tatoiu, dezvăluiri incendiare din tinerețe

Citește și: Cristian Boureanu s-a împăcat cu Monica Tatoiu, după ce a acuzat-o că se amestecă în viața sa privată: „Alege să povestească niște chestii discutate în privat’

Boala de care suferă vedeta

Chiar dacă pare mereu să fie plină de viață și veselă, ascunde și o suferință despre care puțini știau. Monica Tatoiu se confruntă cu o boală incurabilă, de 42 de ani.

„Doctorul meu nu mă lasă să stau la plajă decât în zona cu psoriazis. De aceea, trebuie să mă expun trei luni la soare, pentru că altfel sunt un fel de reptilă. Singura soluție e soarele, razele ultraviolete sunt foarte bune. De aceea, de ani de zile plec în luna noiembrie în Caraibe.

În general, femeile care au această afecțiune, chiar suferă. Cam 30% o au, iar boala ia forme foarte urâte. Nu te vindeci, o moștenești, în cazul meu e boală luată de la tata, iar fiul meu m-a moștenit pe mine, n-am ce să-i fac, asta-i viața și nu există tratament.

Există doar unul, niște injecții, dar care-ți afectează ficatul sau altele, ca la vaccinuri. Fiul meu era disperat. Mie mi s-a declanșat la 24 de ani și țin minte cum eram la 28, o reptilă de sus până jos. Imaginați-vă o fată tânără plină de bube’, a dezvăluit Monica Tatoiu, în exclusivitate pentru Impact.ro.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton