Ce relație există între Alecsandru Dunaev și Mara Oprea, colegi în serialul Adela: „S-a creat o conexiune încă de la repetiții și...” / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Alecsandru Dunaev din serialul Adela, detalii despre relația cu Mara Oprea. Alecsandru Dunaev vorbește deschis despre relația cu Mara Oprea, colega lui din serialul Adela. Interpretul personajului Mihai spune că a dezvoltat o prietenie sinceră și frumoasă cu partenera lui din serial. De la anul, actorul va participa la un nou proiect, Lia, soția prietenului meu, serial difuzat la Antena 1, începând din 12 ianuarie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Alecsandru Dunaev din serialul Adela, detalii despre relația cu Mara Oprea. Alecsandru Dunaev vorbește frumos despre colega lui, Mara Oprea, din serialul Adela, transmis de postul Antena 1. Chiar dacă mulți au crezut, poate, că între ei este mai mult decât o prietenie, actorul care l-a jucat pe Mihai spune cum au stat lucrurile într-un interviu pentru viva.ro. Din ianuarie 2023, Dunaev va participa într-un nou serial, Lia, soția prietenului meu.

163654889_10158601998522800_1964023280873897723_n163654889_10158601998522800_1964023280873897723_n

Citește și: Mara Oprea din serialul Adela, adevărul despre relația cu Alecsandru Dunaev:„Noi ne-am înțeles bine încă de la repetiții. Pot spune că…' / EXCLUSIV

Citește și: Cine este Alecsandru Dunaev.Trecutul neștiut al actorului din serialul Adela

Citește și: Averea lui Cătălin Botezatu. Deține mai multe proprietăți și afaceri, în diverse domenii:„La început, am pierdut sume foarte mari de bani. Trebuie investiți cu cap' / EXCLUSIV

Citește și: Cum își rezolvă Carmen Trandafir și Emil Grădinescu certurile de cuplu, după 11 ani de căsnicie:„Nu ne plac momentele tensionate. Dacă ne certăm…'

Ce relație există între Alecsandru Dunaev și Mara Oprea, colegi în serialul Adela

Într-un interviu pentru viva.ro, Alecsandru Dunaev a făcut declarații legate de colega lui de breaslă, Mara Oprea. Alecsandru Dunaev a mărturisit că între ei s-a creat o conexiune, încă de la bun început. Cu toate acestea, între ei este doar o prietenie frumoasă.

În serialul Adela ai o relație cu Mara Oprea. Cum vă înțelegeți?

S-a creat o conexiune încă de la repetiții și, pe parcursul celor doi ani, am dezvoltat o prietenie sinceră și foarte frumoasă. Dacă publicul îi crede pe cei doi, înseamnă că actorii își fac treaba bine. Și actorii, din punctul meu de vedere, își pot face treaba foarte bine și când atmosfera de lucru e una prielnică. Iar noi reușeam să ne construim un habitat propice.

Sărbătorile le petreci la Tulcea, de obicei. Dar atunci când nu ajungeai acasă ce făceai?

Dacă tot vorbim de sărbători, vreau să spun că au fost ani în care petreceam sărbătorile în piața publică, strecurându-mă prin aglomerări de zâmbete și nasuri roșii, în îmbulzeli, în pahare vărsate, în bătăi prietenești pe umăr („Vrea și fiu-meu să vadă…'), au fost, de asemenea, ani în care mă bucuram, eu, singur, de la fereastra apartamentului închiriat că vecinii au avut bani și în acel an de artificii scumpe… Au fost.

Cine l-a descoperit pe actorul Alecsandru Dunaev

Daca ar fi să o iei de la capăt ai alege tot actoria?

Da! Nu știu dacă aș mai trece prin tot traseul ăsta de a-i convinge pe ai mei că e bine să fac asta, de a evita să fiu convins de alți colegi să nu merg pe drumul ăsta… Sau nu, cred că ar fi bine să trec și prin asta, pentru că satisfacția reușitei după ce mulți ți-au zis că nu reușești e mult mai mare!

Cine te-a descoperit?

Oh, lista e atât de lungă! În fiecare etapă a vieții mele, a carierei mele în actorie, a existat un om care să îmi vadă potențialul și să mă propulseze înainte. Am avut norocul să întâlnesc oamenii potriviți la momentul potrivit. Cel mai puternic exemplu este Ruxandra Ion. Propulsia în carieră datorată ei a fost cea mai mare, cea mai vizibilă.

Alecsandru Dunaev, despre personajul lui din serialul Adela

Ce îți place la personajul Mihai? E ceva ce nu îți place la el?

Perseverența, ambiția, setea de adevăr. Dar, ca-n orice om, aceste calități puse în context nepotrivit pot deveni defecte. Și asta se întâmplă și la Mihai. Orbit de dorința de răzbunare, devine încăpățânat, uneori irațional. Dar asta e frumusețea personajului meu: complexitatea. Fiecare mic detaliu de la el mi se pare o provocare, nu e nimic care să nu-mi placă.

Foto: Facebook, Antena 1.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton