De ce s-au despărțit Anamaria Prodan și Codrin Ștefănescu. Au avut o relație acum aproape 30 de ani: "Eram ca două săbii ascuțite"

 Dumitrache Laura
.

Anamaria Prodan s-a iubit în trecut cu Codrin Ștefănescu, dar relația lor nu a durat mult. Cei doi se cunosc încă din copilărie, iar recent, Anamaria și Codrin și-au sărbătorit ziua de naștere împreună. Astfel, cei doi au vorbit despre povestea lor de dragoste, dar și care a fost motivul despărțirii.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan împlinește pe 17 decembrie vârsta de 50 de ani, iar cu această ocazie a organizat o petrecere de neuitat. Vedeta și-a invitat prietenii și familia, dar și lăutari. Alături de ea a fost și Codrin Ștefănescu, fostul ei iubit. Cei doi au avut o relație în urmă cu aproximativ 30 de ani.

codrin si prodancacodrin si prodanca

Anamaria Prodan și Codrin Ștefănescu au vorbit pentru prima oară despre povestea lor de dragoste. Impresara și politicianul au dezvăluit cum a început relația lor și de la ce s-a încheiat totul. Fosta soție a lui Reghecampf a decis să-și sărbătorească ziua alături de Codrin Ștefănescu.

Citește și: „Nu stă în România, copiii mei îl adoră”.Anamaria Prodan are un nou iubit, după divorțul de Laurențiu Reghecampf

Citește și:Laurențiu Reghecampf, executat silit de Anamaria Prodan. Câți bani îi datorează antrenorul de fotbal fostei sale soții:„Până acum, a plătit cam 12.000 de euro'

Citește și:Adriana Bahmuțeanu, decizie neașteptată în legătură cu presupusa fiică a logodnicului ei:”Să dea Dumnezeu să avem o familie cât mai mare”

Citește și:Niculae Bădălău a fost trimis în judecată pentru dare de mită și trafic de influență.Ce se arată în comunicatul DNA

Anamaria Prodan și Codrin Ștefănescu au vorbit despre povestea lor de dragoste și care a fost motivul despărțirii

Anamaria Prodan împlinește 50 de ani sâmbătă, 17 decembrie, iar seara trecută a organizat o petrecere de zile mari. Vedeta și-a invitat prietenii și familia la un local de lux, iar alături de ea a fost și Codrin Ștefănescu, cel cu care a avut o relație amoroasă în urmă cu aproximativ 30 de ani. Cei doi au rămas prieteni buni și au vorbit pentru prima dată despre povestea lor de dragoste, dar și ce i-a determinat să se despartă. Mama politicianului a îndrăgit-o pe impresară, iar Codin a fost iubit de Ionela Prodan. Acesta a povestit un episod amuzant petrecut casa regretatei artiste.

Pot să vă povestesc un moment, în care Anamaria cu portavocea, cu mama mea lângă a venit acasă la Ionela Prodan, o vilă superbă acolo pe Dacia. Eu eram acasă la Ionela Prodan și pe la ora 02:00 dimineața, ea fiind vedetă la PRO TV, vine la noi și se aude de la poartă strigând la portavoce: „Mama, lasă-l pe nenorocitul și pe golanul să iasă din casă că se ascunde de mine”. Ea fiind cu mama mea lângă ea și mama vorbind și ea la portavoce cu Anamaria. Mama îi spune: „Ionela, lasă-l pe Codrin să iasă.Ionela iese la balcon și spune: Nu te recunosc, te-au schimbat la spital! Nu ești fata mea”. Eu fiind, alături de Ionela Prodan pe balcon. A fost fabulos. Noi avem o tinerețe foarte zbuciumată și foarte specială așa cum nu au mulți„, a mărturisit Codrin Ștefănescu pentru WOWnews.

Motivul pentru care Anamaria Prodan și Codrin Ștefănescu s-au despărțit

Anamaria Prodan a mărturisit că politicianul era foarte muncitor și dorea să fie pe primul loc, în timp ce ea dorea să călătorească și să își trăiască viața. Acest lucru a dus la despărțirea celor doi.

Ne-am despărțit pentru că el învăța foarte mult. De atunci el își dorea să fie numărul unu, iar eu voiam încă să călătoresc”, a povestit Anamaria Prodan. Totodată, Codrin Ștefănescu a spus că a rămas prieten cu Anamaria Prodan. Eram ca două săbii foarte ascuțite în aceeași teacă. Am rămas ca frate și soră și ne iubim foarte mult și pentru mine este sora pe care nu am avut-o niciodată în viață„, a adăugat și Codrin Ștefănescu.

Anamaria Prodan și Codrin Ștefănescu și-au sărbătorit ziua de naștere împreună

Anamaria Prodan este născută pe 17 decembrie, iar Codrin Ștefănescu este născut pe 20 decembrie. Astfel, cei doi și-au sărbătorit ziua de naștere împreună, într-un restaurant din București, unde au avut 250 de invitați.

Politicianul i-a adus prietenei sale un buchet de trandafiri, dar și un cadou special. „Cadou de la mine are o icoană. Îi trebuie, pri câte a trecut”, a spus Codrin Ștefănescu. De asemenea, Anamaria i-a oferit politicianului un ceas scump.  Eu i-am luat un ceas de politician!”.

Sursa foto: Captura video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton