Monica Iagăr, despre povestea neștiută de dragoste cu tatăl celui de-al treilea copil. Se cunosc din studenție

 Pirvu Cristina
.

Dacă mai există vreo femeie care are impresia că viața se termină la 40 de ani, după un divorț, Monica Iagăr ne convinge de contrariu, printr-o simplă fotografie. O fotografie, în exclusivitate pentru VIVA!, care face cât o mie de cuvinte: Monica însărcinată, împreună cu viitorul ei soț, alături de care trăiește o poveste de dragoste ca-n filme. Cum și-a schimbat vedeta viața, atunci când se aștepta cel mai puțin, aflați chiar de la ea. În premieră, vorbește despre relația lor, despre sarcina survenită în urma fertilizării in vitro și despre cum plănuiește să părăsească România.

Monica Iagar insarcinata 1Monica Iagar insarcinata 1

Poți spune despre el că este… iubirea vieții tale?

Iubirile mele sunt copiii, el este cel care m-a adus cu picioarele pe pământ mai mult. Nu că nu eram și înainte, dar acum sunt pe deplin fericită și iubită, iar prin Efrem, legătura noastră de familie, dragostea va fi mai mare și mai frumoasă! Eu trăiesc ca să iubesc și să fiu iubită, în momentul de față asta simt…

Nu se știe aproape nimic despre relația ta cu Cristi… Cum v-ați cunoscut, cum a început povestea voastră de dragoste?

Noi cred că am continuat legătura noastră de acum 20 de ani, nu am început nimic acum, așa simt. Ne cunoaștem de pe vremea studenției, dar fiecare dintre noi a urmat alte drumuri, ca în final să mergem împreună pe un drum mai bun și mai frumos. Povestea noastră continuă acum cu un băiețel mult așteptat și de mine, și de el… Povestea noastră continuă.

L-ai plăcut din prima sau… ai fost precaută?

În relația noastră nu se pune problema de plăcut, este o poveste care se continuă, așa cum am spus. În dragoste nu există precauție, mergi înainte și vezi ce iese.

Ai fost ușor de cucerit? Sau dimpotrivă? Ce te-a atras cel mai mult la el?

Noi doi ne completăm foarte bine. Și nu ne mai cucerim, ci ne regăsim unul prin celălalt. Avem experiență de viață, și asta ne face să fim bine unul cu altul. Tocmai gândindu-ne că suntem maturi, de aceea am și hotărât să avem un bebe.

Totuși, ce-ți place cel mai mult la el, acum?

Deja sunteți împreună de patru ani, cred… Suntem împreună de patru ani ca și cum am fi de 20 de ani, avem același stil de viață și aceleași mentalități. Ne cunoaștem de pe vremea facultății, fiind colegi, la vremea respectivă. Este un bărbat cu principii solide de viață, și asta mă împlinește și pe mine, ca femeie.

Citiți continuarea interviului în numărul de august al revistei VIVA!. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton