Ce fiică frumoasă are Mihai Gâdea! Maisha Karina a împlinit 17 ani și a debutat deja în muzică

 Oana Pantazi
.

Pe Mihai Gâdea îl cunoaște o țară întreagă, însă puțini știu că omul de televiziune are o fiică atât de mare și de frumoasă. Maisha Karina a împlinit 17 ani pe 15 august, iar tatăl ei este extrem de mândru de ea.

Mihai Gâdea nu mai are nevoie de nicio prezentare – de ani de zile, seară de seară, moderatorul emisiunii Sinteza zilei aduce în prim-plan subiecte la ordinea zilei. Simpatizat și contestat în egală măsură, în afara studioului de televiziune Mihai Gâdea este un tată ca oricare altul – fiica lui Maisha Karina este lumina ochilor săi și cu fiecare ocazie Mihai Gâdea le spune fanilor lui din online cât de mult își iubește copilul.

Fiica lui Mihai Gâdea este o artistă în devenire

În afară de frumusețe, Maisha Karina are și o voce foarte bună la fel ca tatăl ei, și, de câțiva ani, tânăra cochetează cu ideea de a deveni cântăreață. Ea a debutat în duet cu o tânără de aceeași vârstă, Eva Sarah, piesa interpretată de cele două numindu-se „Voi aștepta'. În 2016, Karina a filmat un videoclip la Poiana Brasov, interpretând piesa „Somewhere only we know', a trupei Keane. Succesul nu s-a lăsat așteptat, fiica lui Mihai Gâdea fiind lăudată pentru interpretarea plină de sensibilitate. Cum feedback-urile de la fani sunt foarte bune, Maisha Karina a mai înregistrat două coveruri – „Ordinary world' și 'Somewhere only we know' – și suntem convinși că, în scurt timp, vom mai auzi de ea.

Mihai Gâdea (42) este căsătorit cu Agatha Kundri (37). Soția realizatorului de emisiuni este de profesie sociolog și este pasionată de sport. Agatha Kundri practică triatlonul (înot, ciclism și atletism) și deține o grădiniță cu program afterschool.

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton