Povestea de viață a actriței Ileana Stana Ionescu. La 82 de ani, locuiește într-o casă în care plouă

 Pirvu Cristina
.

Ileana Stana Ionescu are o poveste impresionantă de viață. La 82 de ani, celebra actrița povestește despre vremurile frumoase pe care le-a trăit, dar și cele mai puțin plăcute. Casa în care locuiește acum are mari probleme. 

Ani de zile a urcat pe scenele teatrelor din România. Ileana Stana Ionescu are o carieră de invidiat. La 82 de ani, ea a rememorat clipele frumoase.

 „Am jucat de toate, de toate şi pentru toţi. Și pentru teatru de copii. Ce să spun? Am avut o şansă nebună, au avut o generozitate din punctul ăsta de vedere nemăsurată, pentru că am avut ocazia să fac tot felul de drăcii. Şi dincolo de drăcii, şi lucruri foarte speciale şi serioase. Adică am avut ocazia să joc mult. Mult şi de toate!'

Acum, are o mare suferință pe care a și povestit-o.

Ileana Stana IonescuIleana Stana Ionescu

Ileana Stana Ionescu locuiește într-o casă cu probleme

Ileana Stana Ionescu  şi Andrei Ionescu, celebrul cuplu de actori, și-au cumpărat în anul 2006 o casă în Pipera,în București. Au dat 80. 000 de euro, din cei 110.000 de euro, cât a costat vila, iar pentru diferenţa de 30.000 de euro au făcut un împrumut la bancă. Iată că acum au probleme cu locuința.

„Nu avem canalizare, nu avem apă, decât curent electric. Soția mea nu mai lucrează la teatru, nici eu nu mai sunt acolo. Ieșim așa de rara încât nu mai e un impediment. Impedimentul este în casă, nu afară.

Aici este dormitorul nostru. Aici este baiul cel mai mare. Aici plouă din plin. Colțul acesta…mai are puțin și o să cadă toată tencuiala. „

Foto: Captură Pro TV 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton