Monica Gabor a împlinit 34 de ani. Ce cadou i-a trimis Irinel Columbeanu în America

 Miniosu Alexandra
.

Monica Gabor a împlinit 34 de ani. Vedeta a fost în culmea fericirii de ziua ei de naștere, oamenii dragi aducându-i zâmbetul pe buze. Atât sora ei, Ramona, cât și fiica ei, Irina, au impresionat-o prin niște mesaje emoționante. Chiar și fostul ei soț, Irinel Columbeanu, a făcut-o să se simtă specială în această zi, trimițându-i un cadou de suflet tocmai în America! Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Pe data de 8 ianuarie 2022, Monica Gabor a împlinit 34 de ani. Ziua de naștere a vedetei a fost marcată, în primul rând, de mesajele primite din partea apropiaților săi. Sora ei, Ramona, și fiica ei, Irina, și-au exprimat public iubirea pentru ea prin câteva cuvinte emoționante. Se pare că și fostul ei soț, Irinel Columbeanu, a vrut să-i facă o surpriză, astfel că i-a trimis un cadou tocmai în America.

monica-gabor-zi-de-nastere-8-1monica-gabor-zi-de-nastere-8-1

Monica Gabor trăiește de ani buni în Statele Unite ale Americii. Ea locuiește acolo cu fiica ei, Irina Columbeanu, cu actualul ei soț, Mr. Pink, și fiul acestuia, Antony. Deși au trecut mai bine de zece ani de când ea și fostul ei soț, Irinel Columbeanu, au divorțat, se pare că cei doi au rămas în relații bune. Afaceristul chiar i-a făcut un cadou de ziua ei de naștere, pe care i l-a trimis tocmai peste Ocean.

Citește și: Ce i-au transmis Monica Gabor și Irina lui Irinel Columbeanu cu ocazia lansării primei cărți:„Îmi ține pumnii'

Citește și: Irinel Columbeanu, prima reacție după ce Nuțu Cămătaru a dezvăluit relația lui cu Monica Gabor:”Nu-mi place să…”

Citește și: Ce dietă ține Andreea Mantea după ce s-a îngrășat 14 kilograme:„După rău vine bine'

Citește și: Andreea Tonciu vrea să-și schimbe total înfățișarea și să-și facă operații estetice de 60.000 de euro:„Nu vreau să mă mai recunoască telefonul'

Monica Gabor a împlinit 34 de ani

Printre primele persoane care i-au însesinat ziua de naștere a Monicăi Gabor a fost sora ei, Ramona. Aceasta a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, în dreptul mai multor imagini cu ele două. A numit-o pe sărbătorită „cea mai bună mamă, soție și prietenă pe care o poate avea cineva', semn că relația dintre ele e foarte închegată.

„Dragostea de soră este atât de specială, nimic și nimeni nu o poate înlocui vreodată pe sora mea. Avem întotdeauna grijă una de cealaltă, ne alinăm una pe cealaltă și pur și simplu rămânem una aproape de alta, la bine și la greu.

Sunt atât de binecuvântată să te am ca soră și nu-i pot mulțumi suficient lui Dumnezeu pentru darul de a te avea în viața mea.', i-a transmis Ramona Gabor Monicăi, pe Instagram, de ziua ei de naștere.

Nici fiica ei, Irina Columbeanu, nu s-a lăsat mai prejos. Adolescenta i-a scris un mesaj de suflet Monicăi Gabor, spunându-i cât de mult o iubește.

„La mulți ani, Mami! Te iubesc cu toată ființa mea și îți doresc multe zile senine ca să ne bucurăm împreună de tot ce are viața mai frumos să ne ofere! Ești o mamă, soră, fiică, prietenă, femeie, și luptătoare minunată care mă inspiră în fiecare zi să mă îmbunătățesc. Te iubesc, și la mulți ani!', e mesajul primit de Monica Gabor de la fiica ei, Irina.

Ce cadou i-a trimis Irinel Columbeanu în America

Nici fostul soț, Irinel Columbeanu, nu a uitat de Monica Gabor. Cu ocazia zilei sale de naștere, omul de afaceri i-a făcut un cadou special, pe care i l-a trimis tocmai în America. Este vorba despre un exemplar al cărții lui lansate anul trecut, în decembrie. Această lucrare poate reprezenta un cadou și pentru fiica lor, având în vedere că adolescenta împlinește 15 ani pe 17 ianuarie.

Irina Columbeanu a fost cea care a dezvăluit ce dar a primit mama ei din partea lui Irinel Columbeanu. Internauții au rămas surprinși atunci când adolescenta s-a pozat în timp ce avea în mâini cartea omului de afaceri.

Monica Gabor îl ajută pe Irinel Columbeanu să-și promoveze cartea

Pe data de 15 decembrie 2021, Irinel Columbeanu a mai bifat o reușită. Afaceristul a lansat o carte, spre încântarea fanilor. Potrivit spuselor lui, în lucrare, el dezvăluie mai multe detalii nebănuite din viața personală, legate și de femeile cu care s-a iubit.

Se pare că Monica Columbeanu se bucură pentru realizarea fostului ei soț. Aceasta nu a fost deranjată de ce povestește afaceristul în carte, ba din contră, îl susține în promovarea ei. Drept dovadă, de curând, ea a postat pe rețelele de socializare un link care duce la site-ul de unde poate fi cumpărată lucrarea.

Sursă foto: Instagram, Arhivă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton