Șase idei de cadouri potrivite pentru șefă

 advertising.ringier
.

Oferirea unui cadou reprezintă un gest frumos, plin de curtoazie. Iar toată lumea adoră să primească daruri frumos împachetate, care să le aducă zâmbetul pe buze. Însă, atunci când vine vorba de alegerea unui cadou pentru șefa ta, va trebui să depui mai mult efort, pentru că un astfel de dar trebuie ales cu răbdare și multă atenție. Este important să ții cont de codul bunelor maniere, de preferințele și hobby-urile șefei tale, dar și de relația de profesionalism dintre voi. Așa că pentru a face această misiune mai ușoară, iată câteva sugestii de cadouri deosebite, pe care le-ai putea alege pentru șefa ta.

Un set de scris

Un set de scris cu un stilou elegant și o călimară cu cerneală ar putea fi un cadou cu totul special pentru șefa ta, mai ales dacă aceasta obișnuiește să meargă la multe întâlniri de afaceri sau la conferințe. Un stilou cu finisaj din metal sau cu peniță din aur sau argint ar fi un cadou potrivit pentru persoanele influente, cu funcții înalte. 

O agendă elegantă

Un alt cadou special care o va impresiona pe șefa ta ar fi o agendă elegantă, care să ilustreze respectul și aprecierea pe care le ai față de ea. Poți alege o agendă din piele, pe care șefa ta să o poată folosi pentru a lua notițe și pentru a păstra mai ușor evidența task-urilor și a întâlnirilor. De asemenea, un astfel de cadou ar putea fi extrem de util, așa că poți opta chiar și pentru o agendă de buzunar, care să încapă ușor în orice poșetă.

Ceas de birou

Dacă șefa ta este o persoană care apreciază punctualitatea, atunci un ceas de birou ar fi un cadou ideal pentru ea. În plus, un astfel de accesoriu este perfect pentru spațiu office, oferind o notă elegantă întregii atmosfere. 

Chiar dacă ne aflăm în era tehnologiei, când toată lumea folosește telefonul pentru a verifica ora, un ceas clasic de birou poate avea o semnificație aparte. Un astfel de accesoriu îi va face pe potențialii partenerii de afaceri să înțeleagă cât de prețios este timpul pentru șefa ta, care este o persoană extrem de ocupată.

O servietă office

O adevărată business woman acordă întotdeauna atenție fiecărui detaliu, inclusiv ținutelor office pe care le poartă. Așa că dacă șefa ta este o femeie care pune accentul pe stil și eleganță, fiind mereu asortată, ar trebui să te gândești la un cadou special, care să îi completeze imaginea. Iar o idee interesantă ar putea fi o servietă office, care denotă seriozitate și profesionalism, dar în același timp o atenție deosebită către rafinament.

O plantă în ghiveci

De multe ori plantele pot schimba cu totul atmosfera dintr-un birou, așa că o poți surprinde pe șefa ta oferindu-i cadou o plantă în ghiveci. În plus, plantele au efecte benefice de purificare a aerului, asigură o putere de concentrare mai mare, dar și o stare generală de bine. În plus, studiile au demonstrat că persoanele care lucrează în prezența plantelor sunt mult mai productive decât cele care lucrează într-un spațiu monoton.

O brățară elegantă

Dacă se apropie ziua de naștere a șefei tale și îți dorești să îi oferi un cadou deosebit din partea ta sau a întregii echipe, poți opta pentru o brățară elegantă din argint. Intră pe EdenBoutique.ro și alege un model potrivit pentru ea, care să îi pună în valoare personalitatea, dar și ținutele. Poți alege o brățară cu zodia ei sau cu diferite pandantive, însă, poți opta și pentru un model minimalist.

În concluzie, cadoul pentru șefa ta ar trebui să fie unul serios și rafinat, indiferent de valoarea pe care îl are. Atunci când alegi un cadou pentru superiorul tău este important să acorzi atenție fiecărui detaliu, astfel încât darul să fie unul impresionant. În plus, șefa ta va vedea cât efort ai depus pentru alegerea unui cadou special și cu siguranță va aprecia enorm gestul tău.

Sursa foto: unsplash.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton