Înregistrare video cu scandalul dintre Andreea Bălan și George Burcea: „Pe ce bază spui că sunt drogat și bețiv?”

 Martin Lorena
.

Înregistrate video cu scandalul dintre Andreea Bălan și George Burcea. Andreea Bălan și George Burcea au format unul dintre cele mai iubite cupluri din showbizul românesc. Deși au împreună două fiice absolut superbe, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate și au divorțat în urmă cu un an. Chiar dacă fiecare și-a refăcut viața, între ei nu s-au liniștit apele. Iată ce înregistrare video circulă în mediul online cu cei doi foști îndrăgostiți!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Bălan și George Burcea încă nu și-au rezolvat problemele din trecut! Cei doi s-au certat constant în ultima perioadă din cauza situației dificile, în care intervin și cele două fiice ale lor. Ba mai mult, acum a apărut un videoclip în care cântăreața și fostul ei partener își aruncă replici dure. Iată ce discuție a avut fostul cuplu!

Balan-Burcea-1Balan-Burcea-1

Cei doi și-au aruncat replici dure. Andreea își acuză fostul soț de consum de alcool și droguri, iar acesta susține necondiționat că afirmațiile cântăreței nu sunt reale.

Citește și: Cum a reacționat George Burcea după ce s-a speculat că Viviana Sposub este însărcinată:„O poză pe Instagram nu este…

Citește și: Scandal uriaș între Andreea Bălan, George Burcea în plin proces de divorț:„A înjurat și a spus cuvinte foarte urâte / „Nu a plătit niciodată în 2 ani pensia alimentară

Citește și: Laurențiu Cazan, despre ultima întâlnire cu Victor Socaciu:„Era foarte abătut

Citește și: Cine este femeia care l-a ajutat pe Lorenzo Lazo să treacă peste decesul lui Edith Gonzalez.E cu 24 de ani mai tânără decât el

Înregistrare video cu scandalul dintre Andreea Bălan și George Burcea

Andreea Bălan și George Burcea au fost protagoniștii unui scandal monstru printr-un apel video. Cei doi și-au aruncat replici dure și acuzații grave. Clipul poate fi urmărit aici.

Andreea Bălan: Stop! Uite, eu te respect pentru ea'.
George Burcea: Termină cu lucrurile acestea și după să îți spun'.
George Burcea: Uite, să zicem că eu am făcut lucrurile acelea',
Andreea Bălan: Nu ai ce să îmi spui. Eu nu am ce să discut cu un om care mă jignește'.

Conflictul celor doi a deviat și a ajuns o adevărată ceartă. Ambii au ridicat tonul pentru a-și susține punctul de vedere. Andreea îl acuză pe fostul partener că ar consuma substanțe interzise și alcool. La rândul său, actorul susține că blondina le întoarce pe fete împotriva lui.

George Burcea: Ascultă-mă și tu'.
Andreea Bălan: Eu nu am ce să discut'.
George Burcea: Pe ce bază îmi spui că sunt un drogat și un bețiv? Zi-mi pe ce bază susții la telefon că sunt un drogat și bețiv?'
Andreea Bălan: Pentru că ești și s-a văzut că ești. Și public s-a văzut că ești. Te-ai sabotat singur cu cartea. Ești! Ce să mai discutăm? Ești'.
George Burcea: Pe ce bază? Tu îmi spui că te jignesc când tu de fapt mă jignești și bagi în cap copiilor c%$#@uri'
Andreea Bălan: Eu nu bag nimic copiilor'.

George Burcea: Pe ce bază?', a fost dialogul celor doi, potrivit CANCAN.

Ce spune actorul despre divorț

George Burcea susține că divorțul dintre cei doi durează de atât de mult deoarece fosta sa parteneră de viață primește informațiile „distorsionate'. Cu toate acestea, el mereu vorbește cu iubire despre cele două fiice ale sale.

„În ceea ce privește divorțul, procesul a durat așa de mult pentru că Buftea e foarte departe de București, iar informațiile ajung acolo distorsionate. Aș putea spune că așa mult, prea, prea distorsionate față de adevăr. Am doi copii minunați, două fetițe sănătoase.', spunea el.

Actorul își dorește doar ca fetițele sale să nu simtă lipsa părinților și speră ca Andreea să fie deschisă în a i le da de fiecare dată când este nevoie.

Este important ca atât ea, cât și eu să ne vedem de interesele copiilor, că asta este cel mai important acum în relația noastră. Slavă cerului, de două luni mi se permite să iau fetițele în fiecare weekend la mine, în apartament unde stau. Le iau de la grădiniță și le aduc acasă duminică seara', a spus George Burcea, la emisiunea „În oglindă'.

Sursă foto: Arhivă VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton