Monica Bellucci a pozat într-o ținută transparentă, pe coperta unei reviste, la 58 de ani

 Oana Pantazi
.

Monica Bellucci a dovedit din nou că vârsta este doar un număr, după ce a pozat într-o ținută transparentă, la 58 de ani, pe coperta revistei Madame Magazin. Îmbrăcată într-o bluză din lame care nu lăsa prea mult loc imaginației, superba actriță și-a impresionat din nou fanii.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Monica Belucci a pozat recent într-o ținută transparentă, pe coperta revistei Madame Magazin. Actrița este nu doar una dintre cele mai frumoase femei din lume, ci și un exemplu că sex-appel-ul nu dispare odată cu trecerea anilor, dacă ai atitudinea potrivită. A apărut pe zeci, poate chiar sute de coperte, dar superba italiancă stârnește același interes și acum, la aproape 60 de ani, dovadă fiind și aprecierile venite din partea fanilor.

bellucci5bellucci5

Monica Bellucci a pozat într-o ținută transparentă, pe coperta unei reviste, la 58 de ani

Care este diferența dintre senzualitate și vulgaritate, marcată printr-o linie atât de subțire, a dovedit recent Monica Bellucci după ce a pozat într-o ținută transparentă pe coperta unei reviste, la 58 de ani. În poza de copertă, faimoasa actriță poartă o îndrăzneață bluză Valentino aurie și transparentă, în valoare de 4500 de euro. Deși nu poartă sutien și totul este, practic, la vedere, locurile delicate sunt acoperite discret de paietele de pe bluză.

Citește și: Fiica actriței Monica Bellucci este uluitor de frumoasă! La 15 ani, Deva Cassel este fotomodel și îi seamănă leit mamei sale

Citește și: Cum a slăbit Monica Bellucci 18 kg cu o dietă inventată de ea.

Citește și: Cum arăta Monica Bellucci în copilărie

Citește și: Monica Bellucci, de nerecunoscut în cel mai nou film! Cum arată la 56 de ani, după ce a renunțat la rolul de femeie fatală

Actrița este de o senzualitate incredibilă, iar la scurt timp după ce a postat fotografia în mediul online, comentariile apreciative au început să curgă.

„Este o copertă uimitoare, foarte inspirată', „Abia aștept să citesc interviul! Mi-ai stârnit curiozitatea', „Ești superbă!', „Ești foarte frumoasă”, „Zeița frumuseții”, „Fără dubiu, cea mai frumoasă și elegantă femeie din lume”, sunt doar câteva dintre reacțiile internauților. 

Pentru pictorialul de interior, actrița a purtat alte două ținute spectaculoase – un costum Christian Dior și o rochie Saint Laurent.

Actrița și fiica ei, împreună pe coperta Vogue Italia

Anul trecut, Monica Bellucci a ilustrat cum nu se putea mai frumos predarea ștafetei către generațiile tinere. Vedeta a apărut pe coperta revistei Vogue Italia alături de fiica ei cea mare. Deva Cassel, fiica Monicăi Bellucci și a lui Vincent Cassel, a împlinit 18 ani în această toamnă și este, deja, un fotomodel foarte apreciat.

Fiica Monicăi Bellucci seamnă foarte mult cu mama sa și este de o frumusețe izbitoare. Pe coperta Vogue, celebra actriță apare în planul secund, în centrul atenției fiind fiica sa. Monica Bellucci și Deva au fost îmbrăcate la fel pentru fotografia de pe coperta revistei Vogue. Cele două au purtat rochii negre, decoltate, iar părul a fost aranjat la fel.

„Cele două ar putea avea aproape aceeași vârstă. (…) Monica și Deva. Deva și Monica. Mama şi fiica s-au reunit acum într-un studio fotografic din Paris, unde Monica a fost fotografiată de multe ori, în timp ce Deva nu a făcut-o niciodată. Compensația care vine acum este însă uriaşă: nimeni nu le imortalizase niciodată împreună’, scria vogue.it.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton