Elena Ionescu și iubitul ei, Giorgos Athanasiadis s-au mutat împreună, după 3 luni de relație: „Lucrurile au venit natural, nu a fost nimic forțat”

 Ifrim Georgiana
.

Elena Ionescu și Giorgos Athanasiadis s-au mutat împreună, după 3 luni de relație. Recent, fosta solistă din trupa Mandinga a făcut o serie de declarații despre povestea de dragoste cu iubitul grec. Se pare că cei doi s-au mutat deja împreună și au planuri mari de viitor, atât pe plan personal, cât și pe plan profesional. Iată cum a evoluat relația acestora!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

 Elena Ionescu și Giorgos Athanasiadis formează un cuplu de aproxiativ trei luni. Cântăreața și artistul grec și-au dat seama că există chimie între ei, în urma unei colaborări muzicale. Deși ambii au fost ezitanți la început, aceștia au decis să-și acorde o șansă, artista mărturisind că a existat compatibilitate încă din primul moment. Ei bine, se pare că relația celor doi a trecut la nivelul următor, căci s-au mutat împreună și le surâde ideea de a-și întemeia o familie.

el10el10

Elena Ionescu și Giorgos Athanasiadis s-au mutat împreună, după 3 luni de relație. Fosta solistă de la Mandinga a mărturisit că preferă să lase relația să decurgă natural, însă nu se opune unei căsătorii și ideii de a deveni mamă din nou, mai ales că și iubitul ei și-ar dori să pună bazele unei familii.

Citește și: Cum și-a cunoscut Elena Ionescu iubitul grec:„O să facem sărbătorile atât la familia mea, cât și la familia lui'. În ce relații a rămas cu fostul soț / EXCLUSIV

Citește și: Elena Ionescu, în vacanță cu noul iubit, cântărețul Giorgos Athanasiadis:”Sunt fericită!”. Primele imagini împreună

Citește și: Imagini rare din casa Danei Budeanu:”Doar prințesele mănâncă sarmale”. A purtat o ținută îndrăzneață, de Crăciun

Citește și: Speak a ajuns pe patul de spital, cu perfuzii:”Nu m-am putut mișca din pat. A fost înfiorător”

Elena Ionescu și Giorgos Athanasiadis s-au mutat împreună, după 3 luni de relație

Pe lângă faptul că împart același cămin, se pare că artistul grec a făcut cunoștință și cu fiul Elenei Ionescu din mariajul cu Dragoș Stanciu. Băiețelul s-a atașat imediat de Giorgos Athanasiadis, lucru care a luat-o prin surprindere pe frumoasa cântăreață.

„Se înțeleg foarte bine, e un băiat înțelept, un om matur, iar cum eu am venit cu acest pachet, apreciez foarte mult că el este așa cum este, m-am bucurat că se înțelege atât de bine cu Răzvan, iar Răzvan ține foarte mult la el. Lucrurile au venit cumva natural, nu a fost nimic forțat, mă bucur că s-a întâmplat așa. Deja locuim împreună, e o relație destul de serioasă', a declarat Elena Ionescu, potrivit Spynews.ro.

Ce spune artista despre căsătorie

Elena Ionescu a mărturisit că este devreme să se gândească la căsătoria cu iubitul grec, însă s-ar vedea îmbrăcată, din nou, în rochie de mireasă.

„Nu pot să spun pentru că am mai spus-o și când am făcut-o și poate am greșit. Prefer ca lucrurile să vină natural, nici nu mă mai gândesc, cumva dacă e să fie, o să fie, dacă nu iar e bine. Nu va schimba relația între doi oameni această trecere. Cred că dacă ne înțeleg și suntem ok, mai puțin sau relevant contează lucrurile astea. Mi-aș dori ca orice femeie, clar, dar nu e o chestie la care mă gândesc sau prioritară. Important să ne înțelegem noi bine, să fie ceva frumos, de continuitate', a adăugat aceasta.

Cântăreața își dorește să devină, din nou, mamă

Fosta solistă din trupa Mandinga a susținut că îi surâde ideea de a deveni mamă pentru a doua oară, dând de înțeles că și Giorgos Athanasiadis își dorește să contruiască o familie. Deși relația este la început, Elena Ionescu este pregătit pentru orice scenariu de viitor.

„Nu exclud nici acest aspect, nu aș putea să fiu egoistă din acest punct de vedere, iar dacă e să fie și dacă e să ne înțelegem. Totuși, e mult prea incipient, suntem la început, abia avem 2-3 luni, e prea mult să facem o declarație de genul ăsta. Dacă Dumnezeu va vrea eu nu mă voi opune', a încheiat artista.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton