Ce sfat a primit Pepe de la tatăl său, Ion Pascu, la început de carieră: „Am pasiunea aceasta de mic copil. Tata mi-a că...”

 Ifrim Georgiana
.

Ce sfat a primit Pepe de la tatăl său, Ion Pascu, la început de carieră. Într-un interviu recent, prezentatorul de la „Te cunosc de undeva' a vorbit despre viața de familie, mărturisind că este un tată extrem de grijuliu și implicat. Recent, acesta a lansat o piesă despre familia lui, iar videoclipul i-a avut ca protagoniști pe cei trei copii ai săi. Iată declarațiile făcute de artist!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Pepe este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de la noi din țară. În plan personal, cântărețul are trei copii, respectiv două fete din căsnicia cu Raluca Pastramă, Rosa și Maria, dar și un băiețel din actuala lui căsnicie cu Yasmine Ody, Pepe Jr. Într-un interviu recent, Pepe a vorbit despre modul în care își îndeplinește rolul de tată și despre viața cu trei copii. Deși este implicat în numeroase proiecte pe plan profesional, artistul a mărturisit că își face întotdeauna timp pentru băiețul și fiicele sale și desfășoară diferite activități cu aceștia, pentru a-și descoperi pasiunile.

pep9pep9

Ce sfat a primit Pepe de la tatăl său, Ion Pascu, la începtut de carieră. Recent, artistul a lansat o melodie dedicată familiei lui, iar în videoclip apare alături de fiicele și băiețul lui. Invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, acesta a susținut că și-a dorit să transmită un mesaj de dragoste, având în vedere că se apropie sărbătorile de iarnă.

Citește și: Pepe a lansat o piesă dedicată soției și celor trei copii:”Toată viața mea înseamnă noi”

Citește și: Pepe, imagini emoționante cu cei trei copii. Cum i-a surprins prezentatotul TV:„Primul brăduț din viața lui'

Citește și: Un tânăr a murit în Argentina, în timp ce sărbătorea victoria de la Cupa Mondială.5 milioane de oameni au fost pe străzi

Citește și: Theo Rose, despre despărțirea de Alex Leonte:„A fost grea separarea'. Cum s-a schimbat viața de când este însărcinată

Ce sfat a primit Pepe de la tatăl său, Ion Pascu, la început de carieră

Pepe a mărturist că este pasionat de muzică încă de la o vârstă fragedă. Când și-a făcut debutul în muzică, artistul a fost sfătuit de tatăl său să cânte doar ceea ce îi place și să nu facă compromisuri în acest sens.

„A fost destin și liber arbitru. Am pasiunea aceasta de mic copil. Am poze cu mine alb negru cum cântam în oglindă. În mine exista artistul Pepe, dar nu știam. Am fost împins din spate de către mama și bine a făcut. Eu visam să fiu sportiv de performanță. Eu cântam, dar era o joacă.

Întotdeauna oamenii îți dau sfaturi când ești la început. Am cunoscut multe situații și am învățat din ele după ce m-am lovit. Cred că tata mi-a spus la un moment dat că e important să-mi placă mie ceea ce cânt. Dacă iei ceva comercial și nu ți-l asumi, atunci piesa aceea n-o s-o mai cânți în viitor', a spus Pepe, potrivit catine.ro.

Cum își îndeplinește Pepe rolul de tată și cum se descurcă cu trei copii

Deși are de onorat numeroase concerte și spectacole, Pepe a susținut că este foarte implicat în creșterea celor trei copii. Unul dintre principiile sale de parenting este acela ca cei mici să nu aibă „teamă de el' și să-și poată descoperi singuri pasiunile.

„Ca tată mă consider cât se poate de atent, grijuliu și implicat. Ca tată de trei copii sunt extrem de fericit. Cel mai important lucru este ca ai mei copii să nu aibă teamă de mine. Îmi place să ne bucurăm împreună de copilărie. Sunt foarte atent și le umplu programul cu multe activități ca să descopere singuri ce le place și ce nu le place. Fiecare om are drumul său în viață', a declarat artistul.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton