Monica Bârlădeanu și-a câștigat primii bani lucrând ca ospătar: „Atunci, corpul meu ducea toate abuzurile astea”

 Borcilă Andreea
.

Monica Bârlădeanu și-a câștigat primii bani lucrând ca ospătar. În viața actriței, nu a fost tot timpul numai lapte și miere. Vedeta tv este, astăzi, una dintre cele mai cunoscute și apreciate personalități din showbiz, însă a trecut și prin momente delicate, care au făcut-o ceea ce este astăzi. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Monica Bârlădeanu este una dintre personalitățile din showbiz bine plătite, recunoscute inclusiv la nivel internațional. A jucat alături de nume mari din industria actoriei, a primit roluri și în producții românești de succes și a făcut parte, recent, din juriul de la iUmor. 

barladeanu-1barladeanu-1

Vedeta nu a dus mereu o viață roz și a trebuit să treacă prin câteva momente dificile de-a lungul timpului. Monica Bârlădeanu a recunoscut că prima ei meserie din care și-a câștigat banii a fost cea de ospătăriță, la fel cum și alte celebrități au făcut asta înainte să cunoască succesul. Puțini fani știu, de fapt, că frumoasa șatenă are alte studii la bază, ea absolvind Facultatea de Drept. Totodată, actrița se visa, de fapt, avocat. 

Citește și: Ce a convins-o pe Monica Bârlădeanu să plece de la ProTV la Antena 1:„Mi s-a părut absolut fabulos'

Citește și: Cum s-a apropiat Monica Bârlădeanu de Dumnezeu și ce lecții a învățat:”O conexiune cu divinitatea…”/ EXCLUSIV

Citește și: Loredana Groza a împlinit azi 52 de ani.Ce surpriză i-a pregătit Vali Vijelie: „Vrem să…”

Citește și: Bubu Cernea și Elena Mogîldea s-au căsătorit.Primele imagini de la nuntă

Monica Bârlădeanu și-a câștigat primii bani lucând ca ospătar

Vedeta TV a povestit, pentru Antena Stars, că familia ei avea o situație financiară precară. Cu toții trecuseră printr-un moment dificil, după ce tatăl lor murise. Mama actriței a rămas, astfel, să aibă grijă de trei copii. Ca să schimbe situația familială, Monica Bârlădeanu s-a angajat ca ospătăriță și nici nu împlinise vârsta majoratului. 

„Familia mea avea o situaţie foarte precară financiar. Tatăl meu murise, mama era educatoare. Îţi iei banii pe vară şi într-o lună s-au dus că ai trei copii. Când am ajuns la o vârstă la care am simţit că se poate conta pe mine, 16, exact în vara din a 10-a, am vrut foarte tare să contribui şi să îmbunătăţesc cumva situaţia noastră. Şi atunci m-am angajat ospătăriţă la o terasă. Lucram 24 cu 48, tu ştii ce înseamnă asta?

Astăzi nici nu pot să-mi imaginez, deşi fratele meu mai mare e pompier şi lucrează pe programul ăsta. Când eşti ospătar eşti în picioare tot timpul. Dar vezi, asta spun… atunci corpul meu ducea toate abuzurile astea. Nopţi nedormite şi mi-a plăcut foarte tare, ţin minte prima senzaţie pe care am avut-o în momentul în care am câştigat primii bani şi primii bani erau din bacşiş, nu era salariu. Când a ajuns la salariu şi s-a uitat în buletinul meu, îţi dai seama, eram totuşi un minor, dar erau anii 90, a spus Monica Bârlădeanu, potrivit sursei citate anterior. 

Motivul pentru care Monica Bârlădeanu a vrut să se retragă din showbiz

Invitată în podcastul „Fain&Simplu’ al lui Mihai Morar, Monica Bârlădeanu a vorbit cu deschidere despre cariera ei, dar și despre viața personală. Cu 9 ani în urmă, Monica Bârlădeanu s-a despărțit de Bobby Păunescu, iar separarea a determinat-o să-și dorească să se îndepărteze de lumea showbizului. Ea a explicat și de ce a preferat să devină low-profile o vreme, mărturisind că, paradoxal, această perioadă nu i-a afectat notorietatea.

„În 2013 am vrut să plec din showbiz. Treceam printr-o despărțire și simțeam că nu vreau să împărtășesc cu nimeni prin ce trec. Și astăzi consider că, odată ce ai crăpat ușa dormitorului tău, a intrat toată lumea și nu mai iese de acolo niciodată. Toată lumea va avea o părere despre viața ta personală. (…)

M-am afundat în treabă, în Los Angeles, și am reușit să gestionez perioada. Dar pauza nu mi-a anulat notorietatea, deși vreo doi ani am stat sub radar, dar asta nu înseamnă că am dispărut’, a mărturisit Monica Bârlădeanu, pe YouTube.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton