Îl mai ții minte pe Mitică din Vacanța Mare? Actorul Emilian Rădinoiu are 62 ani și duce o viață discretă

 Dumba Gabriela
.

Fani ai serialului Vacanța Mare, îl mai țineți minte pe Mitică? Ei bine, actorul care l-a interpretat, Emilian Rădinoiu, are acum 62 de ani și duce o viață discretă. Simpaticul Mitică era unul dintre cele mai îndrăgite personaje de la Vacanța Mare și fanii serialului așteptau cu sufletul la gură glumele sale.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

România întreagă îl cunoaște grație rolului său din serialul „Vacanța Mare'. Emilian Rădinoiu a interpretat rolul lui Mitică, unul dintre personajele îndrăgite ale producției TV care s-a bucurat de un succes răsunător în rândul amatorilor de comedie.

3434234342

Ce mai face acum Mitică de la Vacanța Mare

Serialul Vacanța Mare s-a bucurat de un real succes în perioada 2001-2002, când a strâns un public de 2.2 milioane de oameni. Din distribuția serialului fac parte și alți actori celebri, printre care Mugur Mihăescu, Radu Pietreanu, Florin Petrecu sau Mirela Stoain.

Pe lângă ei, actorul a cunoscut succesul alături de Mugur Mihăescu (Leana), Florin Petrescu (Axinte) şi Radu Pietreanu (Costel) a fost și Emilian Rădinoiu Rolul lui din serialul de comedie difuzat de Pro TV şi de Kanal D, Mitică, l-a făcut cunoscut publicului larg, dar în lumea filmului şi a teatrului.

Actorul a făcut furori cu rolul lui 'Mitică', în pielea căruia a intrat perfect. Toată lumea și-l amintește cu mustață și cu îmbrăcămintea specifică, purtând o căciulă tradițională neagră și haine în aceeași culoare.

De o bună perioadă de timp, acesta s-a retras din lumina reflectoarelor şi și-a dedicat tot timpul familiei. În anii trecuți, acesta a avut avut și câteva apariții în câteva show-uri în unele orașe din România.

Emilian Rădinoiu este căsătorit și stabilit în Craiova. Acesta are un băiat, pe Mirel Rădinoiu, care este căsătorit la rândul lui şi care l-a făcut bunic.

'Deocamdată mă ocup aproape exclusiv de nepoţica mea urmând ca după începerea grădiniţei să mă uit peste proiectele lăsate baltă şi vă voi ţine la curent cu ce voi face în continuare', spunea actorul într-un interviu mai vechi.

Citește și:De ce a divorțat Anamaria Prodan de primul ei soț, Tibi Dumitrescu:„L-am invitat la restaurant și i-am explicat că…’

Citește și:Georgia Holt, mama lui Cher, a murit la 96 de ani.Ce mesaj dureros a postat cântăreața

Citește și:Cum se vor calcula facturile la energie electrică începând din 2023.Au loc schimbări majore

Ce mai face Mugur Mihăescu, actorul care a interpretat-o pe Leana în Vacanța Mare

Toți actorii de la Vacanța Mare s-au retras într-un con de umbră, cu excepția lui Mugur Mihăescu, care a jucat-o pe 'Leana'.

În 2021, de exemplu, a oferit un interviu în cadrul emisiunii '40 de întrebări cu Denise Rifai', unde a mărturisit că a făcut zeci de milioane de euro din 'Vacanța Mare'.

'Destule, multe, nu mai știu. Dacă nu ne-am făcut un scop din bani, au venit. Cum îi număram, îi și cheltuiam. Pentru ce faci bani, ca să îi iei cu tine în mormânt? Ce faci? Îți construiești o casă să-ți placă, ne-am făcut visele alea cum erau pe la 35 de ani, cu mașini, cum vezi pe fiecare că are.

Urmați-vă, frate, visul! Trăiți-vă viața, că rămâneți cu amintirile! Banii? Pune-i în circulație, să se ducă. Clar că, la un moment dat, trebuie să te gândești la zile negre, să mai pui ceva deoparte, dar am câștigat cât am dăruit pentru că reclamele vândute pe perioada Vacanța Mare au generat zeci de milioane de euro.

N-aveam de ce să nu facem bani. E adevărat că e o rușine să fii sărac într-o țară bogată. De ce să fii sărac? Poate dacă nu vrei și nu muncești. Dacă poți pe urmă să întorci în societate ce ai produs, să te implici, foarte bine', a spus Mugur Mihăescu la Kanal D.



 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton