Ei sunt semifinaliștii Vocea României 2022. Se luptă pentru marele premiu de 100.000 de euro

 Radulescu Ruxandra
.

Ei sunt semifinaliștii Vocea României 2022, care au fost aleși live, de către public, în cadrul ediției difuzate, vineri seară. PRO TV a transmis prima ediție live din sezonul acesta a show-ului de talente. A fost de datoria publicului să-i voteze pe cei opt concurenți care meriă să lupte mai departe pentru marele premiu în finala competiției. Emoții și lacrimi de bucurie, cam așa se poate caracteriza experiența pentru fiecare dintre cei care au urcat pe scenă. Iată care sunt cei opt semifinaliști!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ei sunt semifinaliștii Vocea României 2022, care au fost selectați de public, după ce au încântat cu talentul lor, în cadrul ediției live. După un sezon, în care concurenți din toată țara au venit în fața juraților pentru a-i impresiona cu vocile lor, a venit rândul publicului să-și voteze preferații. Alegerea nu a fost deloc ușoară. Cei 12 rămași în competiție au demonstrat că sunt cu adevărat demni de a avea o carieră muzicală. Irina Rimes, Tudor Chirilă, Denis, Theo Rose și Smiley și-au făcut treaba de mentori, iar vineri seară, publicul a decis în locul lor.

antrenorii-de-la-vocea-romaniei-filmare-inedita-la-inaltime-theo-rose-a-fost-o-premiera_9_1_size24-1antrenorii-de-la-vocea-romaniei-filmare-inedita-la-inaltime-theo-rose-a-fost-o-premiera_9_1_size24-1

Ei sunt semifinaliștii Vocea României 2022. Echipa lui Denis

Emoții mari, vineri seară, în cadrul primei ediții live, Vocea României, difuzate, la PRO TV. Show-ul a debutat cu concurenții lui Denise de la The Motans. Kam Cahayadi a avut o prestație electrizantă cu celebra piesă „Black Or White', a lui Michael Jackson. A urmat apoi Teodor Debu. Anastasia Budeșteanu a interpretat cu extrem de multă emoție piesa ” Ne me quite pas” a renumitului Jaques Brel. Publicul votat-o pe Anastasia și pe Teodor Debu, ca semifinaliști.

Semifinaliștii Vocea României 2022 din echipa lui Tudor Chirilă

Concurenții lui Tudor Chirilă au fost la înălțime. Valeria Marcu a încântat publicul cu piesa 'The Impossible Dream'. Iulian Nunucă a oferit o reprezentație de excepție cu melodia 'Child in Time'. Ioana Vecerdea a interpretat piesa 'Zombie'. Preferații publicului pentru marea semifinală au fost Iulian Nunucă și Ioana Vecerdea.

Citește și: Teodora Buciu, din echipa lui Tudor Chirilă, a câştigat Vocea României 2016

Citește și: Alexandra Șipoș de la Vocea României, despre „scandalul' pantofilor second-hand, cu Tudor Chirilă:'Mi-aș fi dorit să se vorbească despre calitățile mele vocale' / EXCLUSIV

Citește și:Iulia Albu a criticat-o dur pe Brigitte Pastramă:„Perioada ei de glorie a fost cât timp a fost căsătorită cu Ilie Năstase. După…’

Citește și:Diana Dumitrescu și soțul ei au fost la un pas de divorț, după ce au devenit părinți:„Ne certam pentru că…’

Cine sunt semifinaliștii Vocea României 2022 din echipa lui Smiley și a lui Theo Rose

Din echipa lui Smiley și a lui Theo Rose, cea mai așteptată reprezentație a fost cea a lui Winael Baldus, care a făcut un adevărat show cu „Youre the Voice'. A urmat Vlad Nicolici, care a cântat piesa 'Fallin' și Eduard Stoica cu piesa „All I Want. Cei votați pentru a merge în marea semifinală de la Vocea României 2022, au fost Winael Baldus și Eduard Stoica.

Semifinaliștii de la Vocea României din echipa Irinei Rimes

Echipa Irinei Rimeș a fost la înălțime cu o reprezentație emoționantă a Andrei Botez care a cântat piesa „Cine iubește și lasă', din repertoriul Mariei Tănase. A urmat apoi Riana, o adolescentă de doar 17 ani, care i-a uimit pe toți cu energia ei, în timpul piesei „Rise Up”. Publicul le-a votat pe Andra Botez și pe Riana Russe, ca semifinaliste la Vocea României 2022.

Sursa FOTO: Pro TV

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton