Ce probleme de sănătate are fiul Giuliei Anghelescu: "Când ți-e lumea mai dragă..."

 Radulescu Ruxandra
.

Ce probleme de sănătate are fiul Giuliei Anghelescu. Vedeta este mămica unui băiețel de șapte ani, căruia i se dedică trup și suflet. Artista și-a manifestat îngrijorarea atunci când copilul ei a avut, recent, probleme de sănătate. Giulia nu se aștepta ca o asemenea situație să se întâmple, fix când îi era lumea mai dragă. Iată ce a împărtășit vedeta, fanilor de pe Instagram!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce probleme de sănătate are fiul Giuliei Anghelescu. Vedeta a avut parte de un moment dificil, din cauza unor probleme de sănătate prin care a trecut, recent, fiul ei, Eduard Mikael, în vârstă de șapte ani. Vedeta, 38 de ani, se poate declara o femeie împlinită din punct de vedere personal. De 10 ani, artista trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu soțul ei, Vlad Huidu, care este și tatăl băiețului ei, Eduard și a fiicei sale Antonia Sabina.

Giulia Anghelescu jonglează cu viața profesională, dar și cu cea de familie. Atunci când cel mic s-a îmbolnăvit brusc, artista a fost destul de îngrijorată, mai ales că simptomele au apărut din senin.

175631388_1335702350163445_4339143652951510261_n_47226500175631388_1335702350163445_4339143652951510261_n_47226500

Ce probleme de sănătate are fiul Giuliei Anghelescu

Giulia Anghelescu este nu numai persoană publică, ci și o mămică grijulie. Solista este în permanență cu ochii pe băiețelul ei, iar când micuțul a avut febră, ea a făcut tot ce i-a stat în putință pentru ca micuțul să se facă bine. Artista a relatat ce i s-a întâmplat, urmăritorilor de pe Instagram. Giulia a demonstrat că, în ciuda statului de vedetă, își asumă responsabilitățile oricărei mame, atunci când vine vorba de propriul ei copil. Când cel mic a făcut febră, Giulia a fost luată complet prin surprindere, mai ales că plănuia să se relaxeze după o zi foarte stresantă.

„Eh, și când ți-e lumea mai dragă și crezi că s-au așezat cum trebuie și în sfârșit poți să te pui să te odihnești face copilul mic febră…', a scris Giulia pe rețelele de socializare.

Secretul mariajului dintre Giulia Anghelescu și soțul ei

Giulia Anghelescu a cunoscut un mare succes, încă din perioada adolescenței. Aceasta a fost membră a trupei Candy, apoi solistă solo. În ultimii ani, vedeta a ales să se concentreze mai mult pe familie și a pus cariera pe locul doi. Ea s-a căsătorit în 2012 cu actualul soț, Vlad Huidu. Cei doi și-au construit o familie superbă, care include doi copii, un fiu, Eduard Mikael și o fetiță, pe nume Atonia Sabina. Giulia a vorbit recent despre provocările de a fi mamă și soție. Aceasta consideră că secretul oricărei relații de durată este comunicarea și respectul reciproc.

Citește și: Giulia Anghelescu, despre viața de familie, cu bune și cu rele:’Încă aștept să-mi facă soțul statuie’

Citește și: Cu ce probleme de sănătate a rămas Giulia Anghelescu după COVID-19:’Mă dor toate’

Citește și: De ce nu a reușit Adrian Stroe să câștige Chefi la Cuțite:'Mi s-a spus…'

Citește și: Adelina Pestrițu, experiență neplăcută la o ședință foto:'Am pierdut ziua degeaba'

'Am timp și de mine și de familie, pentru că am învățat să îmi prioritizez timpul în așa fel încât să stau, în primul rând, cu ei și apoi cu alții, dar acum, tot timpul mai este loc și de puțin somn. Comunicare, înțelegere, respect. S-a întâmplat să nu pot să le urmez, dar m-am scos până la capăt ', a declarat Giulia Anghelescu.

Giulia Anghelescu și soțul ei, o iubire de poveste

Un detaliu mai puțin cunoscut este faptul că Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, au poveste de dragoste aparte. Cei doi s-a îndrăgostit în urmă cu 25 de ani, iar după 15 ani s-au căsătorit. Anul acesta cuplul a celebrat aniversarea iubirii lor, iar Giulia a dezvăluit cum a rezistat relația tuturor provocărilor de-a lungul timpului.

Anul acesta am împlinit 25 ani de relație și 10 ani de căsnicie. Dacă am rezistat atât cred că o mai ducem. Nu știu cum am reușit. Am înțeles că trebuie să îl iubim cel de lângă noi cu defecte și cu calități. Am învățat că nu este necesar să schimbăm persoana din relație. Cel mai important în relația noastră este că suntem, prieteni foarte buni și ne înțelegem. Știm care sunt limitele celuilalt', a declarat Giulia la Antena Stars.

FOTO: Instagram/Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton