Cum se menține Gheorghe Turda în formă, la 74 de ani: „Îți face bine la sănătate. De două ori pe săptămână...” / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Cum se menține Gheorghe Turda în formă, la 74 de ani. Gheorghe Turda s-a lăsat fotografiat pentru viva.ro în ipostze rare, așa cum nu l-ai mai văzut! Celebrul cântăreț de muzică populară face sport acasă cu un aparat pe care și l-a achiziționat cu ceva timp în urmă. Artistiul se menține în formă dând din pedale pe 'bicicleta' din dormitorul său. Chiar dacă nu are timp să facă mișcare zilnic, interpretul susține că la două săptămâni tot face sport.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum se menține Gheorghe Turda în formă, la 74 de ani. Artistul a fost surprins în ipostaze în care nu l-ai mai văzut. Celebrul cântăreț de muzică populară face sport acasă, cu un aparat pe care și l-a achiziționat cu ceva timp în urmă. Artistul s-a lăsat fotografiat pentru viva.ro în ipostaze rare.

20221109_15394220221109_153942

Citește și: Ce a pățit Gheorghe Turda la înmormântarea lui Alexandru Arșinel. Superstițiile spun că e semn rău:'Când am ieșit din cimitir…'

Citește și: Ce stil de viață a adoptat Maria Ciobanu în SUA. Gheorghe Turda:„Se trezea foarte de dimineață și…'

Citește și: Cum arată soacra Deliei. Artista și mama lui Răzvan Munteanu au jucat sârba în sufragerie:„Băi, nu așa, băi!'Citește și: Alain Delon a împlinit 87 de ani.Cum arată acum idolul femeilor

Cum se menține Gheorghe Turda în formă, la 74 de ani

Gheorghe Turda s-a lăsat imortalizat într-o postură în care l-au văzut până acum, poate doar apropiații. Celebrul cântăreț de muzică populară ne-a declarat că face sport de două ori pe săptămână și s-a lăsat fotografiat cu aparatul cu ajutorul căruia face mișcare.

'Am un aparat în dormitor și fac mișcare cu el. Nu atât de des pe cât mi-aș dori, dar, de două ori pe săptămână, tot mi-am propus să fac sport. Îți face bine la sănătate și mă menține în formă. Îl țin la mine în dormitor, pentru că aici am mai mult spațiu. Camera este mult mai mare', a declarat pentru viva.ro interpretul Gheorghe Turda.

În această perioadă, celebrul cântăreț este ocupat cu spectacolele și filmările pentru sărbători, dar speră ca la final de an, de Crăciun, să stea liniștit și să petreacă alături de familia sa. Artistul are două fete, Anca și Voichița, care l-au făcut bunic.

Recent, Turda a revenit din Franța, unde a cântat alături de finii lui, Lorraine și Marian Baicu.

Gheorghe Turda i-a făcut nuntă nepotului

Gheorghe Turda ține foarte mult la familia sa. Artistul i-a făcut nuntă nepotului său în Maramureș, într-un cadru de vis. Mirii au intrat în biserică pe un covor roșu, peste care erau presărate petale de trandafir. Mirele, nepotul artistului, a ales o culoare închisă pentru costum, în timp ce mireasa a atras toate privirile cu rochia cu dantelă și voalul lung de cinci metri. Buchetul ei mireasă a fost alcătuit din flori albe, inclusiv din trandafiri și cale.

Cântărețul de muzică populară a ales o cămașă colorată, așa cum îi place, specifică acestei regiuni. Turda și-a completat ținuta cu niște pantaloni albi de in și o pereche de pantofi roșii. Desigur, fiind o zi atât de importantă pentru nepotul lui, nu putea rata ocazia, așa că a cântat și el.

Gheorghe Turda și-a pierdut soția în anul 2009

Gheorghe Turda a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu o balerină, Elisabeta, pe care a luat-o de soție și i-a dăruit două fete frumoase. Gheorghe Turda și Elisabeta Turda au fost căsătoriți timp de 37 de ani. Cei doi au împreună două fiice, Anca Ioana și Elena Voichița Turda. Soția lui Gheorghe Turda s-a îmbolnăvit de leucemie în anul 1987, după un turneu în Japonia și a decedat în 2009. În tinerețe, Elisabeta Turda rupea inimi cu frumusețea ei. După ce a rămas văduv, cântărețul de muzică populară nu s-a mai recăsătorit, deși a mai încercat să aibă și alte relații.

Foto: Facebook, VIVA.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton