Fiica cea mare a Elwirei și a lui Mihai Petre a împlinit 10 ani. Cum au sărbătorit-o pe Catinca: „Ai hotărât să vii în viața noastră chiar atunci când...”

 Ifrim Georgiana
.

Fiica cea mare a Elwirei și a lui Mihai Petre a împlinit 10 ani. Celebrul dansator și soția lui sunt căsătoriți de 13 ani și au împreună două fete, pe nume Catinca și Ariana. Astăzi, 12 decembrie, fiica cea mare a celor doi își sărbătorește ziua de naștere, motiv pentru care părinții ei au postat câteva imagini de la petrecerea aniversară, alături de un mesaj emoționant. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Fiica cea mare a Elwirei și a lui Mihai Petre a împlinit 10 ani. Mihai și Elwira Petre formează un cuplu de mai bine de un deceniu și sunt părinții a două fete superbe. Cei doi au o relație extrem de frumoasă și închegată, lucru care s-a putut observa și în cel de-al patrulea sezon al emisiunii „Asia Express', acolo unde au făcut echipă și au câștigat marele premiu în valoare de 30.000 de euro. Mihai Petre a susținut că fiicele sale au reprezentat principala sa motivație pe parcursul competiției. Astăzi, fiica cea mare a celor doi dansatori a împlinit 10 ani și a avut parte de o surpriză inedită din partea părinților ei.

pe10pe10

Într-un interviu mai vechi, fostul jurat de la „Românii au talent' mărturisea că relația cu copiii săi se bazează pe sinceritate și a recunoscut că venirea pe lume a fiicelor sale l-a transformat într-o persoană mai bună. Cu ocazia zilei de naștere a Catincăi, dansatorul a postat o fotografie emoționantă pe rețelele de socializare.

Citește și: De ce nu au slăbit Elwira și Mihai Petre la Asia Express:„De fiecare dată când ajungeam la cazare, seara…'

Citește și: Fiica lui Mihai Petre a gătit la Chefi la cuțite. Catinca a primit cuțitul de aur:„Este foarte harnică'

Citește și: Emisiunea Batem Palma, prezentată de Cosmin Seleși, începe astăzi la PRO TV.Ce se întâmplă în prima ediție

Citește și: Simona Halep ar fi fost sabotată neintenționat în scandalul de dopaj:„O altă persoană a recunoscut că…'

Fiica cea mare a Elwirei și a lui Mihai Petre a împlinit 10 ani

Încă de la primele ore ale dimineții, Catinca a avut parte de mai multe surprize plăcute. Părinții ei i-au pregătit un tort delicios și au avut grijă să se simtă specială și iubită. Pe Instagram, Mihai și Elwira Petre au postat mai multe fotografii de la petrecerea aniversară.

„Ai hotărât să vii în viața noastră chiar atunci când am visat cel mai puternic să devin mamă. Și ai răsturnat tot ce credeam că știam, ne-ai arătat ce înseamnă să iubești!

Îți doresc să ai ochi atenți, care să vadă lucrurile cu adevărat importante în viața. Îți doresc urechi care să asculte, mâini care să fie dornice să ajute. Îți doresc gura care rostește cuvinte din inimă și picioarele care să te ducă unde dorești. Dar mai ales, îți doresc inima care să te conducă în viață acolo unde găsești iubire. Iar eu promit să fiu lângă tine mereu! MAMA', a scris Elwira Petre, pe rețelele sociale.

„Eu îmi doream trei copii'

În urmă cu ceva timp, Elwira Petre a declarat că și-ar fi dorit să mai aibă un copil. Deși susține că timpul nu mai este în „favoarea ei', soția dansatorului a mărturisit că i-ar plăcea ca familia lor să se mărească cu un membru și ar primi cu bucurie o astfel de veste.

„Cu foarte mulți ani în urmă, eu îmi doream trei copii, dar cumva lucrurile s-au dilatat în timp. Mi-ar plăcea să mai avem, dar eu sunt foarte conștientă că timpul nu este în favoarea noastră. Mie mi-ar plăcea să fim cât mai mult timp lângă fetele noastre, iar dacă se întâmplă, ceea ce nu excludem, un nou membru în familie este binevenit! Dar, cu toate astea, suntem conștienți și de realitate', declara Elwira Petre.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton