Concert fără public la Târgul de Crăciun de la Calafat. O cântăreață animă piața goală: "Să vă văd brațele sus. Bine acolo!"

 Dumba Gabriela
.

La Târgul de Crăciun de la Calafat a avut loc un concert, inedit, fără public, dar cu toate astea, o cântăreață a insistat să anime piața goală și cerea „brațele sus” la microfon. Deși nu era nimeni în piața respectivă, în afara unor trecători grăbiți să se adăpostească de ploaie, respectiva artistă adresa diverse indicații publicului inexistent de a dansa alături de ea.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Clipul cu artista care cânta „prietenilor imaginari”, așa cum au apreciat oamenii pe rețelele de socializare, a devenit viral, iar Târgul de Crăciun de la Calafat a primit, astfel, o promovare neașteptată. Aflată pe scenă, o artistă îndemna oamenii să ridice mâinile în aer și să facă atmosferă deși în public nu se afla nimeni.

Cascadorii râsului la Târgul de Crăciun de la Calafat. Concert fără public

Pe imaginile care s-au viralizat pe rețelele de socializare se poate observa cum nimeni nu se află la Târgul de Crăciun din Calafat, cu atât mai puţin în zona scenei pe care artistă își începuse programul.

„Și încă o dată, Calafat. Sunteți pregătiți? Toate mâinile sus, sus, sus! Foarte bine. Să vă văd brațele sus. Bine acolo!', spune tânăra în timp ce cântă. Deși nimeni nu era în public.

La un moment dat, apar trei persoane însă nu sunt dornice de distracție. Pleacă așa cum au venit. Artistă însă nu cedează. Se ambiționează și vrea să-și ducă programul până la capăt.

„Să aplaudăm împreună, să ținem ritmul. Să aplaudăm mai tare', spune cântăreața. Tinerii nu reacționează, ci pleacă.

Citește și: Adevărul despre relația dintre Denise Rifai și Dan Bittman, după ce artistul i-a dat un inel în emisiunea ei:„M-a surprins gestul. E un tip natural şi original’ / EXCLUSIV

Citește și: Dan Negru, totul despre relația cu Denise Rifai după „40 de întrebări’ și de când sunt colegi:„Sincer, i-am spus și ei, o văd…’/ EXCLUSIV

Clipul a devenit viral pe Internet, iar comentariile nu au întârziat să apară. Iată câteva dintre ele:

– Vreau și eu o dedicație pentru prietenii imaginari din public, dacă se poate!
– Mai multe instalații am eu acasă.
– Cânta banda, ea doar mima!
– Erau după scena probabil.
– Nu e chiar așa rău să ai prieteni imaginiari, măcar ei te susțin și te aplaudă.

Reacția primarului din Calafat, după concertul fără public, de la Târgul de Crăciun

„Este pentru prima dată în istoria Calafatului când începem un târg de Crăciun. Evenimentul a început la ora 18:00 cu ansamblul de dansuri populare „Rozele Calafatului', apoi a continuat cu trupa „Etnic' și s-a încheiat cu această fată care, într-adevăr, a fost dezavantajată de ploaie. La jumătatea spectacolului ei a început să plouă. Ținând cont că este iarnă, vă dați seama că părinții care au copii au început să plece.

Ce nu se vede acolo, dacă ascultați și fata care face niște comentarii pe scenă, este că oameni mai erau prezenți în dreapta, mai răsfirați, la adăpost de ploaie. Au mai rămas undeva pe la 10-11 persoane, inclusiv eu, dar mă mir că n-au reușit să mă fotografieze. Am văzut reacțiile, dacă transformăm un eveniment pentru copii în așa ceva este foarte rușinos.

Calafatul nu a plătit un leu către artistă, totul a fost realizat în parteneriat cu cineva care a semnat un contract cu noi. Parte din proiect, care este dedicat copiilor așa cum prevede hotărârea Consiliului Local revine drept cheltuială autorităților locale. Dar partea comercială, dedicată vânzării de produse se va plăti așa cum este contractul. Noi plătim doar partea de curent electric, care este pentru scenă, pentru beculețe și toate cele.

La începutul evenimentului au fost prezenți până aproximativ 150 de oameni, nu vrem să dramatizăm și să ne umflăm în pene că acesta este adevărul', a precizat Dorel Mitulețu.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton