Miss Univers scandalizează cu afirmațiile ei rasiste, în urma evenimentelor din Statele Unite! "Ați ales să vă nașteți ca persoane de culoare în America"

 Oana Pantazi
.

În timp ce în America este anarhie, în urma protestelor produse de omorârea unui bărbat de culoare de către un polițist, Samantha Katie James, fosta câștigătoare a Miss Univers Malaezia a stârnit furie pe rețelele sociale din cauza comentariilor ei rasiste.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

În America, pentru a șaptea zi consecutiv au loc proteste în zeci de state americane, după moartea lui George Floyd, un bărbat de culoare care a decedat după ce un ofițer de poliție alb l-a presat cu genunchiul pe gât. Până acum, au avut loc avut loc ciocniri violente între protestatari și forțele de ordine în peste 40 de state americane, iar în 23 de state și în Washington D.C. a fost mobilizată Garda Națională.

Protestatarii sunt „ființe fraiere”

În timp ce pe străzile din SUA domnește anarhia și sute de oameni au fost arestați din cauza jafurilor și a distrugerilor, fosta Miss Univers Malaezia, care și-a reprezentat țara la Miss Univers în 2017, în Statele Unite, a reușit să-și atragă furia celor care până mai ieri o divinizau pe conturile de socializare, din cauza unor remarci rasiste și total nepotrivite.

Citește și: Drama cumplită a Pamelei Anderson. Actrița a fost agresată sexual de dădacă și violată de un bărbat cu 13 ani mai în vârstă: „Pur şi simplu, nu mai voiam să trăiesc pe pământul ăsta!”

Samantha1Samantha1

Tânăra în vârstă de 25 de ani a avut neinspirata idee de a le spune celor 160.000 de urmăritori ai ei că protestele sunt dovada că albii au câștigat și i-a numit pe cei implicați în ele „ființe fraiere”. 

„Nu trăiesc în America, nu are nicio legătură cu mine, însă pentru mine pare că ‘albii’ au câștigat. Dacă ești furios, răspunzi cu furie și răutate. Asta înseamnă că are putere asupra ta. Ei au putere asupra ta.

Ați ales să vă nașteți ca persoane de culoare în America pentru un motiv. Pentru a învăța o anumită lecție. Acceptați asta așa cum este, până acum foametea și sărăcia încă există.

Este inevitabil, cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să rămâneți calmi, să nu permiteți să se distrugă. Asta este responsabilitatea voastră” , a comentat Miss Univers pe Instagram, tânăra fiind aspru criticată atât de către fanii din mediul online, cât și de asociațiile pentru combaterea rasismului din SUA.

Citește și: Fratele Cristinei Țopescu a deschis un proces de partaj, în paralel cu divorțul. La mijloc e vorba de o avere considerabilă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton