Jennifer Aniston a scos la licitație o fotografie nud, de acum 25 de ani. Banii vor fi folosiți pentru pacienții bolnavi coronavirus, care nu-și permit tratamentele

 Oana Pantazi
.

Jennifer Aniston s-a alăturat celebrităților care s-au alăturat luptei împotriva coronavirusului. Actrița a donat o fotografie nud pentru a fi scoasă la licitație, încasările urmând a reveni unei organizații care ajută bolnavii de coronavirus fără posibilități!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

În contextul pandemiei de coronavirus, nenumărate celebrități au făcut donații importante pentru ajutorarea bolnavilor de coronavirus, printre acestea numărându-se Meghan Markle și Prințul Harry, Rihanna, Blake Lively și Ryan Reynolds și mulți alții. Recent, și Jennifer Aniston a decis să ajute, actrița alăturându-se unei campanii de strângere de bani pentru ajutorarea victimelor coronavirusului.

Jennifer Aniston a pozat nud la 26 de ani

Actrița a făcut anunțul pe contul ei de Instagram, unde a postat și un video cu fotograful Mark Seliger în timp ce developa fotografia alb-negru. Imaginea o înfățișează pe actriță dezbrăcată, cu picioarele încrucișate, și a fost realizată de Seliger în noiembrie 1995, pe când actrița avea 26 de ani. Fotograful fusese desemnat, la vremea respectivă, să imortalizeze toți actorii principali din distribuția serialul Friends'.

„Dragul meu prieten Mark Seliger a făcut echipă cu Rad Vocacy și Christien Sinc pentru a licita 25 de portrete ale sale, inclusiv al meu, ca să strângă bani pentru lupta împotriva COVID-19. 100% din veniturile din vânzări ale acestui portret vor merge către Naf Clinics, o organizație care oferă testare și îngrijire gratuită a pacienților cu coronavirus care nu au posibilități materiale”, a scris actrița pe contul ei de socializare.

Citește și: Drama cumplită a Pamelei Anderson. Actrița a fost agresată sexual de dădacă și violată de un bărbat cu 13 ani mai în vârstă: „Pur şi simplu, nu mai voiam să trăiesc pe pământul ăsta!”


Deocamdată, cea mai mare ofertă pentru fotografia actriței este de 6.500 de dolari.

Jennifer-Aniston-nudJennifer-Aniston-nud

Secretul siluetei perfecte la 51 de ani

La 51 de ani, Jennifer Aniston parcă nu a îmbătrânit deloc. Vedeta din „Friends” reușește să-și păstreze silueta suplă de ani buni. Asta nu înseamnă că nu face niciun efort. Frumoasa actriță duce un stil de viață sănătos.

În primul rând, face mult sport și are grijă să facă mai multe tipuri de exerciții: adoră yoga, face exerciții cardio și spinning, merge pe bicicletă. Nu exagerează niciodată, mizează pe moderație. Face exerciții la sală aproximativ o oră pe zi, trei zile pe săptămână. În alte trei zile din săptămână obișnuiește să se antreneze acasă, cu greutăți.

Citește și:Fratele Cristinei Țopescu a deschis un proces de partaj, în paralel cu divorțul. La mijloc e vorba de o avere considerabilă

Un secret prețios deținut de Jennifer Anniston pentru a se menține în formă: apa caldă cu lămâie. Consumă în fiecare dimineață această băutură-minune. Apoi mai bea o cană de cafea cu lapte degresat şi stevia.

Foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton