Mirela Vaida s-a întors cu probleme de sănătate din vacanță: "Să mă operez..."

 Raiciu Adriana
.

Mirela Vaida s-a întors cu probleme de sănătate din vacanță. Mirela Vaida și-a petrecut concediul în Delta Dunării, alături de familia sa, iar mai multe imagini au apărut pe contul de socializare al vedetei. Prezentatoare chiar s-a arătat încântată de decizia de a merge în locația absolut superbă. Însă, se pare că nu a putut scăpa de o problemă de sănătate care nu îi dă pace. Cum se simte acum și ce spune aceasta!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Mirela Vaida este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare din țara noastră. Atunci când nu este la TV, își petrece timp prețios cu familia sa. Recent, a decis să meargă în Delta Dunării și a rămas absolut fascinată de peisajele superbe și speră să viziteze locuri la fel de spectaculoase în România.

mirela-vaida-1-819×1024-1mirela-vaida-1-819×1024-1

Totuși, aceasta se pare că se confruntă cu probleme de sănătate și nu știe ce decizie să ia în această privință. Pe contul său de socializare, Mirela Vaida le-a spus fanilor că nu a reușit să scape nici acum de șalazion,  o inflamație cronică a glandelor sebacee Meibomius, prezente la nivelul marginii palpebrale. 

Citește și: Mirela Vaida a mers în vacanță, în Delta Dunării, pentru prima oară:”Este fascinantă…”

Citește și: Femeia care a atacat-o cu un bolovan pe Mirela Vaida, în platoul Acces Direct, a fost condamnată.Ce a decis instanța

Citește și: Cine este Alex Leonte, fostul iubit al lui Theo Rose. Este nepotul celebrului Nea Marin

Citește și: Adevăratul motiv pentru care Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău nu au divorțat încă, la trei ani de la separare: „Ține de familia lui

Mirela Vaida s-a întors cu probleme de sănătate din vacanță

Mirela Vaida este extrem de activă pe rețelele de socializare și își ține fanii la curent cu ultimele noutăți din viața sa. Recent, după ce s-a întors din vacanță, întrebată de un internaut dacă a reușit să scape de șalazion, vedeta a infirmat.

Îndrăgita prezentatoare se gândește chiar să apeleze la intervenția chirurgicală, întrucât vrea să se vindece cât mai repede.

'M-am întors din vacanță … parcă nici n-a fost, patru zile zici că au fost patru minute. (…) M-a întrebat cineva dacă mi-a trecut șalazionul. Nu, ăsta rămâne aici. Nu știu ce să-i fac, să mă operez?! Îl las așa …', a declarat Mirela Vaida pe Instagram.

Pentru că este în concediu de odihnă, Mirela Vaida și-a luat familia și a decis să facă o scurtă vacanță în Delta Dunării. Deși a fost pentru prima oară când a ajuns în unul dintre cele mai superbe locații din România, vedeta a rămas absolut impresionată.

'Spre rusinea mea, mi-au trebuit 40 de ani sa ajung in Delta Dunarii! Mereu mi s-a parut un drum greu, complicat (ceea ce e adevarat, caci din Constanta pana in Tulcea sau in Murighiol se merge pe o sosea mica, stramta, anevoioasa, cu multe accidente in sezon) dar, dincolo de asta, peisajul pe care-l descoperi merita tot efortul!

Romania, chiar daca n-ar avea nimic altceva de aratat, sa aiba doar Delta Dunarii, si tot ar merita sa fie in top 3 destinatii turistice la nivel european si mondial! (…)' a scris Mirela Vaida pe Facebook.

sursă foto- Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton