Dr. Pascal Dameh, chirurgul estetician cu cele mai bune rezultate în implant mamar și proceduri cu acid hialuronic, își extinde serviciile de lux - Epilare definitivă și tratamente anticelulită cu Eximia

 advertising.ringier
.

Dr. Pascal Dameh este unul dintre medicii cotați cel mai bine pe piață, ales atât de pacienți din România, cât și din străinătate. 

Specialistul oferă servicii de top și este recunoscut pentru rezultatele remarcabile în ceea ce privește implanturile mamare și injectarea cu acid hialuronic, două dintre cele mai căutate proceduri în rândul femeilor. Ce alte servicii noi mai pot găsi pacientele în clinica din București a Dr. Pascal Dameh, situată pe Bulevardul Primăverii 19-21. 

Intervențiile estetice invazive și non-invazive nu sunt alese doar de persoanele care își doresc îmbunătățiri și aspiră la un trup fără cusur, ci și de persoanele care se confruntă cu probleme, care au trecut prin situații delicate și au nevoie de reconstrucție și sprijinul unui medic ce are experiența unor cazuri nu tocmai ușoare. Dr. Pascal Dameh a reușit de-a lungul timpului, datorită experienței vaste în domeniu și a pregătirii profesionale peste hotare, să readucă pe drumul cel bun pacienții a căror speranță în refacere se rarefia. Cu ajutorul său, zeci de mii de femeii au reușit să obțină exact ceea ce așteptau, iar în palmaresul său regăsim un număr impresionant de pacienți mulțumiți.

Doctor Pascal Dameh, medic specialist în chirurgia plastică şi estetică, trainer şi speaker international, este recunoscut pe piață pentru echipa de medici extrem de pregătită alături de care lucrează și serviciile de lux oferite în cadrul clinicii sale. Multe vedete din România și-au găsit rezolvarea după ce au trecut pragul cabinetelor sale, însă cum confidențialitatea este un punct cheie în relația doctor-pacient, multe dintre nume sunt păstrate cu discreție doar în acte. Acesta este și un punct cheie al medicului specialist.

După cum spuneam încă de la început, doctorul este recunoscut ca fiind unul dintre cei mai buni medici când vine vorba de implant mamar și injectări cu acid hialuronic, aceste proceduri fiind două dintre cele mai căutate la aceste momente. Când vine vorba de chirurgia sânului, pacientele pot alege alături de medic, după consultul de specialitate, ce procedură li se potrivește: ginecomastia, implant mamar, corecția mameloanelor, mastopexia, reducția mamară. Iar când vine vorba de mici intervenții non-invazive cu acid hialuronic, pacientele pot alege de la mărirea buzelor, tratamentul ridurilor, până la tratamentul cearcănelor. 

Doctor Pascal Dameh și-a extins serviciile, iar pacientele pot beneficia acum inclusiv de epilare definitivă și proceduri cu Eximia împotriva celulitei

Celulita este o inflamație a țesutului celular subcutanat, majoritatea femeilor se confruntă cu această afecțiune și din nefericire, multe dintre cele care deși duc un stil de viață sănătos și fac sport regulat, observă că celulita se încăpățânează să existe.

Grație noilor tehnologii, femeile care și-au dorit să scape de celulită și de aspectul de coajă de portocală', au inclus în stilul de viață și tratamente care au revoluționat piața. Aici vorbim de celebrele aparate Eximia, cu ajutorul cărora specialistul a făcut zeci de paciente mulțumite și sub îndrumarea sa a reușit să ajungă la rezultate uimitoare. Mai mult, femeile care se confruntă cu probleme de greutate, pot apela la astfel de tratamente pentru a scădea în centimetri. 

Odată ce și-a extins serviciile, Dr. Pascal Dameh a luat la cunoștință cererile pacienților și le oferă acum și servicii de epilare definitivă. Astfel, doamnele și domnișoarele care aleg să treacă pragul clinicii din București a doctorului Pascal Dameh, situată pe Bulevardul Primăverii 19-21, își vor găsi rezolvarea doar într-un singur loc, înconjurate de o echipă de specialiști, aflată sub îndrumarea medicului. 

Domnul doctor Pascal Dameh poate fi găsit în cadrul clinicii sale situată la adresa din Bulevardul Primăverii 19-21, Sector 1, București. În cazul în care doriți mai multe informații puteți apela la numărul de telefon +4 0745 539 109 sau puteți trimite un email la adresa [email protected].

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton