Theo Rose, mesaj tranșant pentru cei care îi critică povestea de iubire cu Anghel Damian: "O să ne arate timpul care a fost scopul real al acestei întâmplări"

 Laciu Andreea
.

Cu toate că a tratat inițial cu calm situația, se pare că Theo Rose este sătulă de valul de critici din partea celor care au pus-o la punct zilele acestea. După ce s-a aflat de noua ei poveste de iubire, cu Anghel Damian, mulți fani au reacționat destul de dur. Acum artista a ținut să reacționeze public și să îi pună pe aceștia la punct.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Zilele acestea, s-a pornit un val de reacții în showbiz. Theo Rose și Anghel Damian au fost fotografiați sărutându-se pe stradă, fără ca nimeni să aibă habar că aceștia se despărțiseră de partenerii lor de viață, adică de Alex Leonte și Lia Bugnar.

Cine-este-Alex-Leonte-fostul-iubit-al-lui-Theo-Rose.-Este-nepotul-celebrului-Nea-Marin-3Cine-este-Alex-Leonte-fostul-iubit-al-lui-Theo-Rose.-Este-nepotul-celebrului-Nea-Marin-3

Theo Rose, mesaj dur pentru cei care îi critică noua relație cu Anghel Damian

Cu toate că atât artista, cât și Alex Leonte, au afirmat că nu a fost vorba despre infidelitate, mulți fani încă o acuză pe Theo Rose că s-ar fi cuplat cu Anghel Damian și și-ar fi trădat fostul iubit. Deschisă și fără inhibiții așa cum o știm, cântăreața a decis să le transmită un mesaj dur celor care îi lasă comentarii neplăcute în legătură cu acest subiect.

„Mă prieteni, să știți că eu nu mă fac că plouă. Eu văd tot ce se întâmplă în jurul situației ăsteia și stau și încasez că dacă Dumnezeu a îngăduit să se întâmple așa, înseamnă că o ști el mai bine de ce și că o fi mai bine. O să ne arate timpul care a fost scopul real al acestei întâmplări. Nu mi-e frică de asta. Eu ce era de spus, v-am spus. Și n-am mancat rahat. Oi mai fi mâncat eu așa, de-a lungul timpului, dar acum, nu', a spus Theo Rose pe Instagram, conform Cancan.

Citește și: Cine este Alex Leonte, fostul iubit al lui Theo Rose. Este nepotul celebrului Nea Marin

Citește și: Alexia Eram a spus ce defecte are Mario Fresh: „Are problema asta, nu poate să…'

Citește și: Ce au făcut Theo Rose și Alex Leonte cu două luni înainte să se despartă: „Suntem foarte fericiți”

Citește și: Nea Mărin a spus când s-au despărțit, de fapt, Theo Rose și Alex Leonte: „Mi-a zis că de trei săptămâni nu mai sunt împreună…”

Ce a mai dezvăluit jurata de la Vocea României despre valul de critici din mediul online

Pe plan profesional îi merge excelent. Are proiecte de succes pe bandă rulantă, va fi jurată la Vocea României și va juca și în serialul Clanul de la Pro TV, regizat chiar de către noul ei iubit. Însă, Theo Rose este extrem de deranjată de cei care nu văd decât scandalul cu despărțirea de Alex Leonte în loc să aprecieze reușitele ei.

„Ce să zic? Ca să termin într-o notă pozitivă, am zis așa, ca să mai știu ce gândesc și eu că în rest, toată lumea zice ce gândește acum. E belea mare ce se întâmplă acum. Zici că nu s-a mai despărțit lumea. La final, toți ne despărțim. Că ne desparte moartea, că ne despărțim noi, tot acolo, tot singuri ajungem. Nu a murit nimeni de la așa ceva, vă zic. O să fie bine', a mai dezvăluit jurata de la Vocea României.

Alex Leonte, primele declarații după despărțirea de Theo Rose

Primul și singurul mesaj despre despărțire transmis până acum de nepotul lui Nea Marin confirmă spusele lui Theo Rose, după ce artista a negat că l-ar fi înșelat pe fostul ei iubit.

„Vă mulțumesc tuturor pentru mesaje. Doresc însă să clarific câteva lucruri care poate ar reflecta mai realist acest episod din viața mea. În primul rând, ruptura dintre mine și Theo a avut loc acum ceva timp, departe de ochii presei și cât se poate de amiabil, fără a exista certuri. Ca doi adulți cu o înțelegere matură a lucrurilor. Nu a fost vorba nici măcar o secundă de infidelitate.

În momentul în care între două persoane nu mai există dragoste, trebuie luate măsuri și asta am făcut. În al doilea rând, mi-ar plăcea să îmi fie respectată intimitatea și să se înțeleagă că aceasta este singura declarație pe care o voi face legată de acest subiect. Nu îmi doresc să îmi expun viața personală în online și vă rog să respectați și să înțelegeți acest lucru. Mulțumesc, seară bună!', este mesajul transmis de Alex Leonte, pe InstaStory.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton