Mirela Vaida, premiată la Gala Oameni de succes, dar criticată de fani: „Datorită unor analfabeți care au făcut audiență”

 Lupescu Anca
.

Mirela Vaida a fost extrem de fericită să primească premiul pentru cea mai populară prezentatoare de televiziune, în cadrul Galei Oameni de succes, însă bucuria prezentatoarei a fost umbrită de criticii ei, care au spus că acest premiu se datorează Vulpiței și lui Viorel, cei de pe urma cărora Vaida a reușit să facă audiență atât de mare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cea de-a patra ediţie a galei a avut loc marți, 22 septembrie, la Lagoo Events Snagov.

Acolo, au fost recunoscute meritele unor personalități din diferite domenii de activitate, televiziune, sport, medicină, muzică sau business. Mirela Vaida a luat premiul pentru cea mai populară prezentatoare de televiziune.

mirela-vaida-si-baiatul-eimirela-vaida-si-baiatul-ei

Cine este Elena Chiriac, concurentă Ferma, campioană la taekwondo, model și actriță: „Sunt momente în care renunț la a mai fi drăguță’

'Am fost inclusă de către Revista Capital în Top 100 femei de succes' ediția 2020, la categoria mass-media'! Sunt foarte onorată să mă aflu în acest top, alături de personalități feminine din România, care au făcut, în domeniul lor de activitate, performanță!! Dincolo de ceea ce se vede, în spatele rezultatelor stau o muncă și o determinare uriașă, alături de o echipă care nu are voie să obosească niciodată!! Pentru că doar așa poți rezista emisiunilor în direct, zilnic, de aproape 16 ani!!! Vă mulțumesc tuturor celor care mi-ați rămas aproape!! Mulțumesc, Revista Capital! Vă îmbrățisez!', a scris Mirela Vaida pe Insta în urmă cu trei zile.

Fanii Mirelei Vaida s-au grăbit să o felicite pe prezentatoarea de la Antena 1 după ce vedeta a făcut anunțul: 'Onorată de acest premiu!. Mulțumesc din suflet I Succes, Gala Oameni de Succes', ediția IV. Mulțumesc publicului pentru tot! Vă îmbrățișez!' 'Felicitări' i-au scris fanii ei. Dar unul dintre ei avea s-o pună la zid.

'Premiul se datorează unor analfabeți care au făcut audiență…deci trebuie donat familiei de ologofreni, iar pentru tine 👏👏 că știi să ieși din diferite situații', a fost replica justă a unui internaut.

Luptătorul Andrei Stoica participă la Ferma. Cu ce gânduri intră Mister KO în competiția dură de la Pro TV: „Nu există pentru mine să renunț!'

Serialul Vulpița și Viorel a luat sfârșit

Vulpița și Viorel aveau să părăsească emisiunea Acces Direct, în urmă cu aproape o lună. Anunțul a fost făcut chiar de către Mirela Vaida. 'Serialul s-a încheiat. Mă bucur dintr-un mare punct de vedere. Au avut parte de o experiență, le doresc din tot sufletul să fie sănătoși, să-și crească copilul în armonie și liniște. Important e să învetețe ceva din aventura asta, să fie sănătoși!' a spus Mirela Vaida.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton