Scandal de proporții la Ferma. Elena Chiriac, amenințată de un concurent: „Îți rupeam părul ăsta din cap. Pleacă dracu acasă!”

 Lupescu Anca
.

Elena Chiriac a fost amenințată cu bătaia de unul dintre concurenții de la Fermă. Bogdan Stoica a fost cel care a încercat să aplaneze conflictul. Totul a pornit în timpul unei misiuni, iar replicile celor doi au fost extrem de acide, Elena fiind chiar amenințată cu bătaia de către Andrei Stoica.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Andrei Stoica s-a enervat când Elena Chiriac i-a cerut voie fermierului-șef, George Burcea, să meargă să se machieze. Rugămintea tinerei a venit în timp ce mai mulți concurenți munceau la construcția țarcului pentru oi.

A început scandalul la Ferma. Ce au avut de împărțit „bătăușii” Andrei Stoica și Elena Chiriac: „Nu îmi spui tu mie cum să fiu!”

elena-chiriacelena-chiriac

A avut nevoie de o pauză și s-a ales cu amenințări

Potrivit declarațiilor tinerei de 18 ani, ea și-a exprimat această dorință pentru că a considerat că ea și Bogdan Stoica, partenerul de care era legată cu o sfoară, au lucrat suficient și meritau o pauză. Discuția a degenerat însă până s-a ajuns la amenințări.

Cine este Elena Chiriac, concurentă Ferma, campioană la taekwondo, model și actriță: „Sunt momente în care renunț la a mai fi drăguță’

Tu de ce ai venit în concursul ăsta dacă te vaiți? Dacă nu îți place, pleacă acasă!', i-a spus Andrei Stoica. El i-a reproșat că e leneșă și și că se comportă ca o copilă răsfățată. Nu e prima dată când te vaiți! (…). Nu te mai văita, dacă nu îți place, pleacă dracu acasă!', a mai afirmat luptătorul.

Bogdan Stoica a luat-o pe Elena Chiriac pentru câteva minute de lângă grup, iar când au revenit, Andrei Stoica a reacționat dur față de sportiva de 18 ani.

„Îți rupeam părul ăsta din cap!'

Elena, jur că, dacă nu eram în concursul ăsta, îți rupeam părul ăsta din cap! Că mă și enervezi', i s-a adresat furios Andrei Stoica Elenei Chiriac.

Se vede ce bărbat adevărat ești dacă mă ameninți cu bătaia', a reacționat bruneta.

Păi, sunt, că și tu ești o femeie…', a comentat Andrei Stoica.

Bogdan Stoica a încercat să o consoleze pe Elena Chiriac

În cadrul testimonialului care a urmat după scenele tensionate cu Andrei Stoica, Elena Chiriac a declarat: Mi s-a părut extraordinar de urât, pentru că este un sportiv de performanță, care i-a spus unei fete, «unei copile», cum spune el, că ar bate-o cumva. Pentru că, să tragi de păr pe cineva, nu înseamnă decât bătaie'.

Luptătorul Andrei Stoica participă la Ferma. Cu ce gânduri intră Mister KO în competiția dură de la Pro TV: „Nu există pentru mine să renunț!'

Afectată de reproșurile primite de la Andrei Stoica, Elena Chiriac a început să plângă de față cu fratele sportivului de care era legată.

N-ai de ce să plângi', a încercat Bogdan Stoica să o consoleze , în timp ce colegii din fermă discutau afară despre comportamentul ei. Sportivul a sfătuit-o să nu mai fie atentă la cei din jur și să își canalizeze atenția asupra ei: Nu te interesează de nimeni, tu trebuie să îți faci treaba ta'.

Elena Chiriac a aflat că a fost admisă la o facultate din Anglia

Elena Chiriac, cea mai tânără concurentă de la Ferma, declarații fără perdea: „Eu o iau razna de la abstinență. Am avut un vis mai plus 18'

Mihaela Rădulescu a anunțat de față cu toți concurenții că Elena Chiriac a reușit să obțină un loc la o prestigioasă facultate din Londra, unde se intră foarte greu. Viitoarea studentă a izbucnit din nou în lacrimi, ia prezentatoarea de la Pro TV s-a emoționat atât de mult, încât a început să plângă. Tânăra a fost felicitată de ceilalți concurenți de la Ferma.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton