(P) Cum se poartă hainele de blană în 2020?

 advertising.ringier
.

Hainele realizate din blană naturală, au fost şi rămân accesorii rafinate în orice garderobă. Sunt acele piese care te pun în valoare, te  ajuta să fii feminină, senzuală, elegantă, șarmantă, șic ori confortabilă.

Datorită farmecului aparte pe care îl imprimă garderobei articolele realizate din blană naturală, veste, paltoane ori haine, sunt preţuite de doamnele şi domnişoarele care le aleg. 

Când spui haine de blană naturală, spui irezistibil! Ştim că şi tu le iubeşti, de a aceea ne-am propus să îţi dezvăluim câteva dintre cele mai noi creaţii potrivite pentru a pune în valoare ţinutele distinse pe care le îndrăgeşti. Îți vom dezvălui și care sunt tendințele pentru acest sezon.

În acest an se poartă haine de blană cu stil

Varietatea de haine de blană disponibilă este mare, așa că alegerea piesei potrivite poate fi o sarcină delicată. Carolina Design reușește, prin creațiile sale, să îţi aducă mai aproape veste de blană, haine şi paltoane care impresionează prin stil, elegantă, bun-gust şi confort. 

Aici poţi descoperi cu uşurinţă piesele care te reprezintă. Ai acces la haine realizate din blană de vulpe polară, nurca, chinchilla, vizon. Produsele sunt variate şi ca mărime şi ca design. Descopea selecția de haine de blană scurte, haine lungi, veste scurte, şaluri şi  paltoane, vei avea surprize placute. Pe parte de stil ai  patru opţiuni şi un număr mare de oferte: casual,  clasic, modern şi elegant.

Hainele de blană in stil casual pot fi purtate cu lejeritate la ţinutele de stradă. Pot fi potrivite cu articole confortabile cu jeansi sau pantaloni din lână, cu botine ori cizme cu toc gros. Piesele elegante se disting prin corială rafinată, fineţe şi stil. Sunt create în jurul bunului gust şi întregesc ţinute cu personalitate. O asemenea achiziție te face să te simţi puternică, feminină, încrezătoare. 

Când spui modern îţi vin în minte veste de blană pe care le porţi cu pantaloni din piele, fuste creion sau rochii din caşmir, şi pe bună dreptate, acestea îţi permit să fii nonconformistă, urbană, cosmopolită, aşa cum îţi doreşti.

Alegerea unei haine în stil clasic nu poate fi decât soluţia inspirată pentru doamnele şi domnişoarele care îndrăgesc liniile delicate, discreţia şi bunul gust. Sunt întotdeauna piese de rezistenţă care oferă aerul şarmant pe care dorești să îl evidențiezi.

Care sunt hainele de blană în tendinţe

Anul 2020 este unul cu multe provocări în toate privinţele şi a venit cu o serie de schimbări în comportamentul cumpărătorilor, care aleg sustenabilitate, stil şi confort. În acest sezon sunt preferate hainele din categoria premium, realizate din blană de vizon şi linx. Acestea au depăşit statutul de articole de îmbrăcăminte şi sunt considerate investiţii personale. Şi pe bună dreptate! Eleganța şi farmecul pe care îl emit sunt detalii rapid observate de cei din jur. 

Hainele de blană de vizon scurte până în zona taliei cu gulere discretă şi mâneci largi  sunt piesele care pun în valoare persoanele active, încrezătoare care-și cunosc calitățile. Hainele din blană de linx, atât de apreciate în acest sezon, nu pot fi considerate decât declarații ale bunului gust! Sunt piese unice care impresionează prin culoare, design, croi. Și pe bună dreptate că sunt atât de îndrăgite.

Hainele de blană de vizon sunt purtate nonşalant şi completează ţinutele cotidiene de birou. Hainele de blană de linx sunt preferate pentru  outfiturile ceremoniale, pentru petreceri şi pentru evenimente. Pentru că sunt expresive, moderne sunt uşor de abordat şi la outfiturile smart casual. Înainte de toate acestea au capacitatea de a spori confortul personal şi starea de bine. 

2020 este anul în care doamnele aleg să se exprime, aleg hainele premium care le completează elegant garderobă. 

Carolina Design este partenerul care te ajută să selectezi piesele potrivite care te pun în valoare şi să faci investiții inteligente! Alege confort și bun gust,  alege haine de blană care te reprezintă!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton