Mirela Vaida, mesaj neașteptat la adresa soțului ei, în direct: „Să-mi mai zici tu mie vreodată, în față, că...”

 Miniosu Alexandra
.

Mirela Vaida a transmis un mesaj neașteptat la adresa soțului ei, în direct, chiar în timpul emisiunii pe care o moderează de ani de zile. Prezentatoarea de la Acces Direct a avut o reacție surprinzătoare la adresa tatălui copiilor ei, Alexandru Vaida, în fața a milioane de telespectatori. Iată ce i-a spus vedeta de la Antena Stars partenerului ei de viață!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Mirela Vaida a transmis un mesaj neașteptat la adresa soțului ei, în direct, la Acces Direct. Prezentatoarea a făcut acest gest în cea mai recentă ediție a emisiunii de la Antena Stars, atunci când a avut-o ca invitată pe Niculina, o femeie care și-a acuzat bărbatul de infidelitate și care a încercat să dovedească prin diferite modalități că a fost înșelată.

mirela-vaida-mesaj-sot-1mirela-vaida-mesaj-sot-1

Mirela Vaida e una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV din România. Vedeta e urmărită de milioane de telespectatori la Acces Direct, emisiune în care se prezintă diferite cazuri. Recent, ea a avut-o ca invitată pe Niculina, o femeie care susține că partenerul de viață i-ar fi fost infidel.

Citește și: Ce cadou a primit Mirela Vaida, de ziua ei, din partea soțului.A publicat imaginile

Citește și: Mirela Vaida, păzită de o armată de bodyguarzi de când a fost atacată.Cum s-a implicat soțul ei

Citește și: Ce spune Dan Negru despre Roxana Ionescu, la 17 ani de când au colaborat la TV:„Pe Mama Natură eu am inventat-o'

Citește și: Sofia Vicoveanca, detalii neștiute despre întâlnirea cu Anthony Quinn:„Și acum regret că nu m-am dus să-i spun că sunt româncă'

Mirela Vaida, mesaj neașteptat la adresa soțului ei, în direct

Situația în care a fost pus partenerul Niculinei, care se declară de-a dreptul terorizat, a făcut-o pe Mirela Vaida să-i transmită un mesaj neașteptat soțului ei. Prezentatoarea i-a spus lui Alexandru Vaida, în glumă, chiar în fața camerelor de filmat, să nu se mai plângă de faptul că ea ar fi rea de gură.

Așadar, declarațiile făcute de unul dintre invitați, care a susținut că ar fi terorizat de propria soție, au amuzat-o pe Mirela Vaida. La un moment dat, vedeta nu s-a mai putut abține și a ales să-i transmită un mesaj amuzant tatălui copiilor ei, Alexandru, dând de înțeles că el i-ar fi reproșat prezentatoarei că ar fi rea de gură.

„Bărbate, să-mi mai zici tu mie vreodată în față că ai femeie rea de gură. Tu să-mi mai zici mie vreodată că ai nevastă rea. Iată, că se poate și altfel', i-a transmis Mirela Vaida soțului ei, Alexandru, în direct, sub formă de glumă.

Cum se înțelege Mirela Vaida cu soțul ei, Alexandru, după 12 ani de căsnicie

Mirela Vaida și soțul ei, Alexandru, se numără printre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul autohton. Fire deschisă, prezentatoarea a recunoscut că în relația lor nu a fost totul doar lapte și miere. Pe parcrus, aceștia au întâmpinat și momente mai delicate, însă, din fericire, au reușit să treacă peste toate cu bine. Conform spuselor ei, la baza mariajului lor se află comunicarea.

„Noi comunicăm tot timpul. Viaţa publică şi supraexpunerea m-au făcut ca, atunci când am un moment liber, să vreau să mi-l petrec doar cu soţul, cu familia, nu cu o gaşcă întreagă de prieteni. Noi ne-am spus întotdeauna păsurile, ne-am şi certat, dar ne-am împăcat. Suntem o familie normală, organică, nu e doar lapte şi miere între noi.

Cei 16 ani petrecuţi împreună înseamnă şi negocieri, şi compromisuri, a lăsa unul pentru celălalt, a-l înţelege pe cel de lângă tine, a-i lăsa un pic de spaţiu când simţi că are nevoie. (…) Să nu porneşti de la ideea că familia este ca un pahar de unică folosinţă – la prima ceartă, îl arunci. Noi am evoluat împreună, am construit împreună și mergem mai departe', a declarat Mirela Vaida, acum ceva timp, pentru okmagazine.ro.

Sursă foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton