Gabi Bădălău a vândut casa în care a locuit cu Claudia Pătrășcanu și cei doi copii. Ce sumă a primit pe imobil

 Martin Lorena
.

Gabi Bădălău a vândut casa în care a locuit cu Claudia Pătrășcanu și cei doi copii. Gabi Bădălău a fost căsătorit cu Claudia Pătrășcanu, femeia alături de care are doi băieți absolut superbi. Cei patru au locuit într-o vilă spectaculoasă din Bolintin-Vale, pe care afaceristul a decis să o vândă. Iată toate detaliile tranzacției!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Gabi Bădălău este în continuare în atenția publicului larg! Acesta este un personaj extrem de controversat din showbizul românesc, după despărțirea de Claudia Pătrășcanu. El, împreună cu artista, au format un cuplu extrem de apreciat, care a pus bazele unei familii superbe. Din păcate însă, povestea lor de dragoste s-a încheiat, iar fiecare dintre cei doia mers pe propriul său drum. Cu toate acestea, afaceristul încă păstrase casa în care a locuit alături de mama copiilor săi.

Claudia-Patrascanu-si-Gabi-Badalau-1Claudia-Patrascanu-si-Gabi-Badalau-1

Acum, el a vândut locuința și a luat o sumă frumoasă de bani. Iată toate detaliile tranzacției!

Citește și: Sora lui Gabi Bădălău s-a căsătorit, iar Bianca Drăgușanu a lipsit de la nuntă.Cine l-a însoțit pe afacerist

Citește și: Claudia Pătrășcanu, reacție la scandalul-monstru în care sunt implicați Gabi Bădălău, Bianca Drăgușanu și Florin Salam:'În calitate de mamă…'

Citește și:Cu ce se ocupă Alina Sorescu, după ce a anunțat divorțul de Alexandru Ciucu: „În curând'

Citește și: Cum arată Corina Caciuc, iubita lui Laurențiu Reghecampf, cu doar câteva săptămâni înainte să nască.A ieșit pe stradă în colanți!

Gabi Bădălău a vândut casa în care a locuit cu Claudia Pătrășcanu și cei doi copii

Gabi Bădălău a decis să vândă vila superbă din Bolintin-Vale, în care a locuit o bună perioadă de timp alături de Claudia Pătrășcanu, potrivit surselor Spynews.ro. Deși imobilul era trecut în acte cu valoarea de 140.000 de euro, afaceristul a primit pe ea 260.000 de euro. Se pare că persoana care a achiziționat casa este chiar prietenul lui Gabi Bădălău, un bărbat din localitatea Roata.

Fanii se întreabă unde vor locui copiii afaceristului atunci când vor veni în vizită la tatăl lor deoarece, în acte, acea casă era singura pe care Gabi Bădălău o deținea.

Claudia Pătrășcanu și-a cumpărat o casă de lux la malul mării

Vedeta a povestit pentru Antena Stars că și-a cumpărat recent o casă de lux, la malul mării, despre care nimeni nu a știut. Artista a ținut totul secret până acum. Tot ce-și dorește este să se mute cu cei doi copii, pentru care și-a dorit să le ofere tot ce-i mai bun. Conform declarațiilor, Claudia Pătrășcanu a cumpărat noua locuință din banii ei, fără să aibă vreun ajutor. Până acum, vedeta și-a strâns economiile din cântări pentru a avea casa visurilor sale. Șatena are deja cheile de la casă și tot ce trebuie să facă este să se ocupe de decor. Prin urmare, a ales să ceară ajutorul unor designeri de interior. 

Sursă foto: Arhivă VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton