Marian Drăgulescu, Doru Răduță și Blaze, nominalizați spre eliminare la Survivor

 Raiciu Adriana
.

Cu fiecare săptămână, recompensele sunt tot mai mari și mai motivante, iar plecările tot mai emoționante și încărcate de regrete. Asta înseamnă Survivor și drumul spre marea finală a competiției! În ediția de luni, 9 mai, motiv de bucurie au avut Tigrii, ceea ce înseamnă că un Vultur din cei trei, Marian Drăgulescu, Doru Răduță și Blaze, va părăsi competiția.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Deciși să nu ajungă pentru a doua săptămână la Consiliul de Nominalizare, cei cinci Tigrii rămași: Oana, TJ, Ionuț, Alex Nedelcu și Ștefania, au lăsat deoparte orice fel de neînțelegeri și au dat totul pe traseu. Iar asta s-a văzut în scorul final: 10 la 5 pentru ei în fața Vulturilor, ajunși la cea de-a doua probă pierdută consecutiv.

Tigri-victorie-Joc-Imunitate-2Tigri-victorie-Joc-Imunitate-2

Astfel, Vulturii au trebuit să facă nominalizări, iar cei care sunt în pericol de eliminare sunt Marian Drăgulescu, Blaze și Doru Răduță.

Citește și: Laura Giurcanu a spus adevărul! Ce relație a avut cu TJ Miles, la Survivor:„Eu cu el…’

Citește și: Tatăl Elenei Chiriac, atacuri dure la adresa lui Marian Drăgulescu și TJ Miles, după scandalul cu fiica sa, la Survivor:„L-a transformat din păpușă gonflabilă în personaj’

Citește și: CRBL rupe tăcerea despre cearta cu Oase de la Asia Express.Erau prieteni la cataramă, dar au ajuns la cuțite: ‘Un nemernic…

Citește și: Joe Biden l-a numit „dictator’ pe Vladimir Putin:’Războiul va lăsa Rusia mai slabă’

Marian Drăgulescu, Doru Răduță și Blaze, nominalizați spre eliminare la Survivor

Înfrângerea a fost egală cu emoția nominalizărilor, acolo unde prezentatorul Daniel Pavel i-a anunțat că doar concurentul cu cel mai bun timp nu va putea fi votat, iar Elena Chiriac, singura fată a echipei nu poate fi nominalizată.

Astfel, în urma egalității la votul echipei, Doru și Marian s-au trezit la mâna publicului, iar Blaze li s-a alăturat ca singura opțiune de nominalizare din partea lui Alex Delea. Doar unul dintre aceștia va părăsi competiția în ediția de marți seara, 10 mai, la Survivor România.

TJ Miles și Nedelcu, la un pas de bătaie

TJ Miles a recunoscut că a exagerat la finalul meciului, atunci când i-a spus lui Nedelcu că este ca o fetiță. Ulterior, concurentul și-a cerut scuze și chiar a trecut în extrema cealaltă, îl vede ca pe fratele lui acum.

„Taci, mă, din gură!', „Cum să tac eu? Auzi la ăsta!' – și-au zis cei doi concurenți în timp ce unul din colegii lor trăgea tare pe traseu.

Totodată, și Oana Ciocan a avut o reacție neașteptată la adresa lui TJ Miles. La testimoniale, concurenta a spus că nu îi poate spune nimic acestuia, întrucât reacționează negativ.

sursă foto- Comunicat de presă, captură de ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton