Mirela Vaida a slăbit 10 kilograme de când a revenit la Acces Direct. Cum face față prezentatoarea programului încărcat

 Pirvu Cristina
.

Mirela Vaida a slăbit aproximativ 10 kilograme. Prezintă de luni până vineri emisiunea „Acces Direct”, are spectacole și diferite recitaluri, are o familie frumoasă cu 3 copii, așadar un program foarte încărcat! Iată cum se menține vedeta în formă, mai ales după ce a născut de trei ori.

Apare de luni până vineri la Antena 1, la Acces Direct. Două ore este în direct la TV și milioane de români o urmăresc. Mereu impecabilă, mereu cu zâmbetul pe buze, Mirela Vaida reușește să facă față progamului pe care îl are, atât în viața profesională, cât și personală.

Acasă, vedeta are o familie numoreasă, un soț iubitor, 3 copii și, mai nou, soacra care s-a mutat definitv la ea. Trebuie să aibă grijă de locuință, să îi ducă pe micuți la grădiniță, și să mai aibă grijă și de ea, căci e pe sticlă mereu.

Se pare că de când a revenit la Acces Direct, Mirela Vaida a slăbit spectaculos. Aproximativ 10 kilograme a dat jos și arată fantastic. Prezentatoarea îndrăznește astfel să poarte ținute inedite, fuste sau rochii scurte. Are picioare foarte subțiri, nici urmă de celulită.

Pe blogul său, vedeta a explicat că are un program încărcat și așa a mai și dat jos câteva kilograme: „Stau cu soacra în casă. De două săptămâni. Am şi slăbit între timp şi plec mult mai mult ca înainte. Mă trezesc, mă spăl, alăptez şi plec unde văd cu ochii”

Mirela Vaida a slabit 2Mirela Vaida a slabit 2

Mirela Vaida a aniversat 10 ani de căsnicie. Prezentatoarea de la Antena 1 a fost o mireasă atipică

Este o femeie împlinită, o mamă fericită, o prezentatoare de succes, ce își mai poate dori Mirela Vaida? Vedeta și soțul au împlinit recent 10 ani de căsnicie. 10 au au trecut de la nunta lor, de la momentul în care au pășit împreună în fața altarului.

Prezentatoarea a urcat pe Facebook o poză de la nuntă în care apare îmbrăcată într-o rochie albă de mireasă, de sirenă. Are pe cap un accesoriu tradițional, la fel și peste rochie. Se pare că are o dragoste aparte pentru folclorul românesc.

Foto: Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton