Sânziana Buruiană își alăptează fetița în vârstă de aproape 4 ani: ”Nu am încercat niciodată să opresc asta”

 Stamen Diana
.

Sânziana Buruiană își divinizează fetița și este în stare de orice pentru ea. Vedeta nu a încetat să o alăpteze pe Isabela, deși are aproape 4 ani. Decizia Sânzianei Buruiană a stârnit multe controverse. 

Sânziana Buruiană își iubește foarte mult copilul și îi acordă toată atenția. Isabela are aproape 4 ani și este răsfățată de ambii părinți. Micuța a moștenit pasiunea pentru modă de la mama ei și la vârsta sa este foarte cochetă.

Deși mai are puțin și face 4 ani, Sânziana Buruiană continuă să o alăpteze pe Isabela. Fiecare mamă știe ce mai este bun și mai bine pentru copilul ei. Nu există nicio vârstă impusă până la care un copil trebuie alăptat, așa că Sânziana Buruiană o alăptează pe micuța ei atât cât consideră că este bine.

'Isabela este un copil minunat, inteligent și independent. Da, încă o mai alăptez și nu am încercat niciodată să opresc asta. Are o alimentație normală, însă se mai alintă și în acest mod. E atât de frumos și de ușor să o adorm! O pun la piept și în 5 minute adoarme. Față de alte mămici care au preferat ajutorul bonelor sau au ales cariera, eu mă ocup exclusiv de ea, am vrut să fiu cât mai prezentă în viața ei și nu pot decât să fiu mulțumită. Prezența părinților în viața unui copil este esențială pentru dezvoltarea lor armonioasă', spunea Sânziana Buruiana, potrivit click.ro

Multe persoane nu sunt de acord cu decizia Sânzianei Buruiană de a o alăpta și acum pe fetița ei. Vedeta a fost aspru criticată în mediul online, însă nu a ținut cont de gurile rele. „Ar fi cazul să încheie cu alăptatul ăla. Nu mai e lapte bun. Ai depășit cu mult termenul de alăptare. Îiu ajungea chiar și până la doi ani, dar la trei ani este deja o râzgăială. pe ce lume trăiești? Sânziana, ai mai auzit pe cineva să alăpteze până la vârsta asta? O prostești de tot, „dacă nu o alăptează înseamnă că nu e o mamă bună. dacă o alăptează nu e bine că laptele nu mai e consistent, că vezi doamne copilul a depășit o vârstă. Gura lumii nici pământul nu o astupă', „Doar mama poate decide cât timp poate să alăpteze copilul', „Sunt sigură că nu va fi alăptată toată viața', „Nu știi că anticorpii se transmit doar în primele luni de viață ale bebelușului, când acesta nu are sistemul imunitar dezvoltat?', „Mi se pare că exagerează cu alăptatul până la 3-4 ani, „E mult, dar fiecare face ce vrea', sunt doar câteva dintre comentariile internauților după ce Sânziana Buruiană a mărturisit că încă își alăptează fiica.

FOTO: Facebook

Sanziana BuruianaSanziana Buruiana

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton