(P) Șamponul No Yellow, cea mai bună metodă pentru neutralizarea nuanței de galben din păr

 Sava Elisabeta
.

Menținerea nuanței preferate de blond nu este deloc o sarcină ușoară fiindcă necesită intervenții frecvente. Avem o veste bună pentru tine: șamponul No Yellow. De acum nu vei mai fi nevoită să treci periodic pragul salonului de înfrumusețare pentru a neutraliza nuanța de galben ori de portocaliu din cosițele tale.

Părul vopsit blond are nevoie de un ritual de îngrijire adaptat nevoilor lui. Pe lângă tratamentele de hidratare și strălucire, mai are nevoie și de produse profesionale cu efect nuanțator. Dacă te vopsești prea des din dorința de a obține nuanța preferată, există riscul ca podoaba ta capilară să devină aspră, să își piardă vitalitatea și chiar să înceapă să se rupă. Cea mai simplă variantă pentru neutralizarea nuanței de galben din păr este șamponul Fanola No Yellow.

Citește în continuare ce beneficii oferă șamponul No Yellow și cum trebuie să îl folosești pentru a te bucura de cele mai bune rezultate.

Descoperă șamponul Fanola No Yellow, aliatul părului blond

Visai de ceva vreme să găsești un aliat pentru părul vopsit blond? Firmele din domeniu au ținut cont de nevoile și de nemulțumirile pe care le au femeile și au creat un produs cu totul special.

Șamponul nuanțator este special conceput pentru părul blond, cărunt, foarte deschis sau decolorat. Secretul succesului este pigmentul violet pe care îl are în compoziție, cu rolul de a reduce nuanțele nedorite de galben din părul vopsit blond sau șuvițat.

Un truc util care te va ajuta să te bucuri de rezultate de lungă durată, după cum recomandă specialiștii din domeniu, este să utilizezi acest șampon de păr împreună cu o mască de păr de tipul No Yellow marca Fanola de pe hnicosmetice.ro.

Cum se aplică șamponul No Yellow?

Șamponul nuanțator No Yellow se aplică pe părul ud, apoi se masează, cu ajutorul degetelor, și se întinde pe lungime. Lasă produsul să acționeze între 1-5 minute, după care clătește-te bine cu apă căldă, nu fierbinte.

Având în vedere că pigmentul violet pătează, poartă mănuși și spală imediat cada ori chiuveta pentru a îndepărta mai ușor eventualele resturi de produs. Dacă ai părul foarte gălbui și nu ești mulțumită de primul rezultat, repetă șamponarea.

Gama No Yellow color este o linie profesională de produse exclusiv dedicate părului blond, decolorat și deschis, cu rolul a obține o nuanță de blond impecabil. Gama are la bază un sistem care neutralizează nuanțele nedorite de galben.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton