Mireasa revine cu sezonul 7, la Antena 1. Când va avea premiera și ce se schimbă

 Dumba Gabriela
.

Reality show-ul matrimonial Mireasa revine la Antena 1, cu sezonul 7, la nici o lună de la marea finală a sezonului cu numărul 6. În câteva zile, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche. Când începe noul sezon Mireasa și ce schimbări aduce.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial, care va avea premiera luni, 16 ianuarie, de la 14:00, la Antena 1. Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste din Sibiu şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon.

343-1343-1

Ce spune prezentatoarea Simona Gherghe despre sezonul 7 Mireasa

Suntem la finalul vacanţei şi abia aştept întâlnirea cu telespectatorii. Începem, aşadar, sezonul al şaptelea al celui mai iubit reality-show matrimonial. A fost o vacanţă intensă, frumoasă, dar acum chiar mi-e dor de Casa Mireasa, un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie.

Şi abia aştept să-i cunosc pe cei cărora li se va schimba viaţa, începând cu 16 ianuarie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice.

E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa. Ne vedem pe 16 ianuarie!', a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Citește și: Cine este Maria Lungu de la Survivor 2023. A fost iubita lui Mircea Eremia și a participat la Puterea Dragostei

Citește și: Bianca Brad și Florin Zamfirescu, îndurerați după moartea lui Mitică Popescu:„Am vorbit cu el cu câteva zile înainte să se stingă. Spunea că este…’ / EXCLUSIV

Citește și: Cine este Bianca Patrichi de la Survivor 2023. E nepoata lui Cornel Patrichi și a fost ispită la Insula Iubirii

Citește și: Bianca Drăgușanu, decizie radicală în relația cu Gabi Bădălău, după divorțul de Claudia Pătrășcanu:„Vreau să am și eu ceva doar al meu’

Miruna și Cosmin Au Câștigat „Mireasa', sezonul 6

Miruna şi Cosmin sunt câștigătorii celui de-al şaselea sezon al reality-show-ului matrimonial de la Antena 1, care a avut loc la finalul lunii decembrie. După ce și-au jurat iubire și au spus 'DA' în fața ofițerului de stare civilă, finaliștii sezonului 6 „Mireasa' au dansat valsul mirilor.

După tăierea tortului miresei, Simona Ghreghe primit cecul și a anunțat cuplul sezonului 6 „Mireasa'. Emoțiile au dominat atmosfera, iar fericirea a fost maximă pentru tinerii care au câștigat suma de 40.000 de Euro.

Locul 5 a fost ocupat de Deni şi Viorel, locul 4 de Roxana şi Paul, locul 3 de Raluca şi Alex, locul 2 de Valentina şi Gabriel, în timp ce Miruna şi Cosmin au fost desemnaţi marii câştigători ai sezonului 6 „Mireasa'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton