Motivul pentru care Sanda Ladoși a fost botezată noaptea, pe ascuns: "Eram destul de măricică"

 Dumitrache Laura
.

Sanda Ladoși este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste de la noi din țară. Cântăreața a povestit recent amintiri din perioada comunismului, momente mai puține cunoscute de fanii săi. Sanda a explicat și motivul pentru care a fost botezată noaptea, pe ascuns, deși era destul de mare pentru acest ritual.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Sanda Ladoși, 53 de ani, a fost întotdeauna discretă cu viața sa personală. Vedeta a avut o relație apropiată cu tatăl său, iar în clipa în care acesta a încetat din viață, totul avea să se schimbe pentru celebra artistă. Chiar și așa, muzica a ajutat-o pe Sanda să depășească unul dintre cele mai grele momente din viața sa.

artista sanda ladosiartista sanda ladosi

Tatăl Sandei Ladoși a lucrat ca profesor și a avut gradul de colonel în securitate, iar în perioada lui Nicolae Ceaușescu, celo din sistem le era interzis să intre în biserică. Așadar, artista a fost botezată pe ascuns, noaptea.

Citește și: Sanda Ladoși, legătură paranormală cu regretatul Bogdan Stanoevici:”Nu știu dacă e el sau vine de la Dumnezeu”

Citește și:Cum își educă Sanda Ladoși cei doi copii adolescenți:”Nu putem să le trăim viața și nu…”

Citește și: Ce mesaj emoționant a scris Ștefan Bănică după moartea lui Mitică Popescu:'Mulțam frumos pentru ce am învățat de la tine, domnule…'

Citește și:Speak și Ștefania, vacanță de coșmar în Vietnam:'Deja mă iau spumele. N-am văzut în viața mea așa ceva'

Motivul pentru care Sanda Ladoși a fost botezată noaptea, pe ascuns

Sanda Ladoși este o vocea inconfundabilă în lumea artiștilor din România. Cântăreața de 53 de ani a fost pasionată de muzică încă de mică și a devenit una dintre cele mai apreciate artiste din țară. Cu toate astea, Sanda a fost mereu discretă cu viața sa de familie, dar recent a explicat de ce a fost botezată pe ascuns. Tatăl vedetei era colonel în securitate, iar în perioada comunismului, celor din securitate le era interzis să se apropie de biserică.

Astfel, artista a fost botezată pe ascuns, noaptea, când deja era destul de mare. „Eram destul de măricică, deja mergam în picioare. Mătușa și mama m-au dus noaptea în biserică și m-au botezat pe ascuns',  a declarat Sanda Ladoși.

Tatăl artistei nu a putut intra în biserică nici la nunta fiului său

În timpul lui Nicolae Ceaușescu, cei care lucrau în securitate nu aveau voie să intre în biserică. Iar pentru că tatăl Sandei Ladoși era colonel de securitate, nu a putut intra în biserică la nunta fiului său. Sanda a povestit că tatăl său și-a așteptat fiul și nora la poarta bisericii. „Ne-a așteptat la poartă. Nu a intrat în biserică, nu a avut ce face', își amintește cântăreața.

Sanda Ladoși a avut o relație apropiată cu ambii părinți, deși aceștia erau stricți. Atât tatăl, cât și mama artistei erau profesori și au crescut-o să fie disciplinată. Mai mult, Sanda a fost învățată să fie puternică și să se descurce de una singură. Deși s-a pregătit să devină învățătoare,artista nu a profesat niciodată.

„Dacă mi-ai fi spus la 18 ani că o să fac carieră muzicală, că o să trăiesc din asta, îți ziceam du-te mai încolo și lasă-mă în pace, nu aș fi crezut.

A fost atât de firesc, odată nu am dat din coate. Alții, poate, au trebuit să se zbată mai mult. Am zis că dacă fac ce-mi place, cu dragoste, e perfect',  a mai povestit cântăreața, pentru impact.

Sanda Ladoși a refuzat să fie învățătoare

Sanda Ladoși a declarat că ar fi putut deveni învățătoare, dar a refuzat acest lucru pentru a cânta pe marile scene din România. A câștigat primul premiu la Festivalul de la Mamaia, așa că a decis să urmeze calea muzicii.

„Am avut locul de muncă asigurat, ca și învățătoare, iar în anul acela am câștigat premiul întâi la Mamaia. La ce trăiesc acum, normal că destinația mea a fost alta', a spus aceasta. Cântăreața a fost mereu de părere că a fost mâna destinului în ceea ce o privește.

„Eu întotdeauna am mers pe ideea că indiferent ce se întâmplă în viața noastră, dacă-ți e destinat un lucru să-l faci, universul așa îți aduce în cale oamenii și evenimentele, încât să-ți continui traseul pe care-l ai de făcut. Important e să fii atent la semne', a mai spus artista pentru sursa citată mai sus.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton