Mircea Badea i-a dat replica Emei Uta: "De ce toată lumea este interesată..."

 Radulescu Ruxandra
.

Mircea Badea i-a dat replica Emei Uta, după ce iubita lui Alex Bodi a reacționat la ironiile pe care prezentatorul le-a îndreptat în direcția ei. Mărul discordiei a fost stilul de viață opulent al blondinei, însă Ema Uta a venit cu argumente serioase în această privință. Iată că Mircea Badea a mai avut câteva chestiuni de spus despre make-up artistul vedetelor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mircea Badea i-a dat replica Emei Uta, în conflictul mediatic, care s-a iscat de la o remarcă ironică a prezentatorului Antena 3, la adresa frumoasei iubite a lui Alex Bodi. Badea s-a declarat intrigat de stilul de viață relaxat și plin de lux al blondinei, precum și de mulțimea fanilor de pe Instagram. Prezentatorul a continuat discursul său ironic spunând că nici măcar nu știe cu se ce ocupă Ema Uta.

Ema Uta a luat foc când a auzit astfel de afirmații la adresa ei din partea lui Mircea Badea. Make-up artistul l-a lămurit cu privire la cariera ei de succes, precizând că muncește de la 17 ani. Ema Uta a adăugat că s-a străduit mult pentru a ajunge la nivelul la care se află acum.

mircea-badea-5mircea-badea-5

Mircea Badea i-a dat replica lui Ema Uta

Mircea Badea a fost destul de surprins de amploarea pe care a luat-o întreaga situație. Prezentatorul nu s-a putut abține să nu dea o replică în stilul său caracteristic. Acesta a declarat, cu nonșalanță, că nu o cunoaște nici pe Ema Uta și cu atât mai puțin pe Alex Bodi.

'De abia știam cine este. De ce toată lumea este interesată de treaba asta, că nu i-am zis Doamne ferește nimic. Nu am nimic cu doamna, eu o susțin. Nu o cunosc nici pe dânsa, nici pe dânsul. Am văzut și eu titluri pe site-uri, pe care intrăm să citim știri. Îi susțin, le doresc succes', a declarat Mircea Badea pentru Antena Stars.

Citește și: Carmen Brumă și Mircea Badea, nevoiți să se mute de urgență din apartamentul în care locuiau cu fiul lor: „Nu s-a mai putut”

Citește și: Alex Bodi le-a prezentat-o părinților pe Ema Uta, după ce s-au împăcat. Imagini cu iubita și familia afaceristului

Citește și: Ce se întâmplă în viața amoroasă a Cristinei Dorobanțu și în ce relații a rămas cu fostul iubit: „Am învățat că dacă iubești și ești iubit ai totul' / EXCLUSIV

Citește și: Când a aflat Anamaria Prodan că o înșală Reghe: „Vuia tot orașul, iar amanta râdea”

Mircea Badea a încercat să se scoată cu bazma curată din întreaga poveste și a motivat că nu cunoaște foarte multe detalii despre lumea mondenă.

'Nu, absolut deloc. Nu l-am terminat pe Shakespeare, nu aș mai avea acum timp să învăț toate personajele din lumea mondenă. Așa titluri am mai vazut, dar să fiu avizat nu', a mai adăugat prezentatorul.

Ema Uta a răbufnit la adresa lui Mircea Badea, după ce blondina a reacționat virulent

Deși Ema Uta este de obicei o prezență foarte discretă, sarcasamul lui Mircea Badea a scos-o din sărite pe iubita lui Alex Bodi. Make-up artistul a postat un mesaj foarte vehement, simțindu-se atacată de prezentatorul Antena 3. Ema Uta a fost deranjată de faptul că i s-au pus la îndoială meritele profesionale.

Nu e prima oară când aud „mistoul’ asta la adresa mea din partea dvs, domnule Mircea Badea, aveți o obsesie? Vă știu de la tv de când eram copil, permiteți-mi să vă spun că ați ales persoana nepotrivită. Motivul pentru care eu sunt „într-o vacanță continuă’ așa cum spuneți este pentru ca eu am strâns bani de la 17 ani din machiaj, până în prezent la 31. 14 ani de machiaj. Până la 25, eu nu am știut ce înseamnă viață de noapte sau club. Mergeam la cliente acasă în Vâlcea, apoi în București, când am venit la facultate, cărând în mână o valiza de 11 kg aproape în fiecare zi, prin metrouri și tramvaie, iar seara, număram rodul muncii dintr-o întreaga zi, cu speranța de a-mi îndeplini visurile.„, a relatat Ema Uta pe Instagram.

Ema Uta către Mircea Badea: „Faceți un calcul simplu!”

În afară de Mircea Badea, au mai existat și alte guri rele care au criticat-o pe blondină. Unii au spus că bunăstarea materială se datorează bărbațiilor din jurul ei. Ema Uta a spulberat aceste zvonuri, aducând argumente solide care îi justifică succesul financiar.

Dumnezeu mi-a oferit un talent pe care am știut să îl fructific la momentul potrivit și pentru că am fost pricepută în ceea ce făceam, am început să predau cursuri de machiaj în ultimii 7 ani, grupe lunare de câte 18 fete, venite din toate colțurile țării, 1.300 Euro Cursul. Bănuiesc că dacă nu făceam treabă bună și nu aveam rezultate, nu era „fully booked’ la cursuri timp de 7 ani.. Acum, domnul MB poate faceți un simplu calcul a ce înseamnă în jur de 1500 de diplome pe care le-am semnat, adică munca cinstită din punct de vedere moral și etic nu alte metode „ușoare’ de a face bani rapid, și nici vreun bărbat să mă întrețină n-am avut. Niciodată.”, a mai adăugat Ema Uta.

sursa FOTO: Instagram, captură Antena 3 CNN

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton