Cine este Victor Dorobanțu, actorul din serialul Wednesday de pe Netflix. Joacă rolul lui Thing

 Laciu Andreea
.

Cine este Victor Dorobanțu. Actorul român din serialul Wednesday de pe Netflix a cucerit o lume întreagă, după ce a fost ales chiar de Tim Burton să joace rolul „Mânuței” / Thing. Multă lume s-a întrebat cum anume s-au filmat scenele din serial, căci părea inițial că totul este o animație. Într-un interviu acordat Vanity Fair, iluzionistul a dezvăluit câteva secrete din culisele producției Netflix, care a avut un succes fenomenal la nivel global.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Atunci când s-a anunțat că super producția Netflix se filmează în România, iar în distribuție apar nume grele de la Hollywood, toată lumea a fost încântată, mai ales pentru că Tim Burton este un adevărat titan în industria cinematografică. Însă, marea surpriză a fost prezența în film și a unor actori români. George Burcea îl joacă pe Lurch, în timp ce Victor Dorobanțu… dă o mână de ajutor! Doar că la propriu, căci el joacă rolul faimoasei mânuțe, ajutorul de nădejde al familiei Addams.

victor-dorobantu-1-1victor-dorobantu-1-1

Cine este Victor Dorobanțu, actorul din serialul Wednesday

Victor Dorobanțu este din Ploiești, iar pasiunile lui sunt actoria și magia. Are o înălțime impresionantă, de 1,90 metri. Rolul din serialul Wednesday de pe Netflix a fost primul lui rol

„Toată lumea vrea să știe cum a fost făcut The Thing în culise. Toată lumea vrea să știe cum funcționează efectele vizuale. Mulți oameni mă întreabă dacă sunt adevărat. Da, e ca un costum de ninja. A trebuit să folosim asta pentru efectele speciale. A fost uniforma mea, să spunem așa. Nu știam că avem atât de multe fotografii cu mine în spatele scenei. Este oarecum interesant să vezi asta chiar și pentru mine', a povestit el în interviul acordat revistei americane Vanity Fair.

Cine este Victor Dorobanțu. O parte din procesul de dinaintea filmărilor a fost dezvăluit chiar pe contul de Instagram al iluzionistului.

„Și am încercat să slăbesc, pentru că eram destul de greu. Aveam 100 de kilograme. Bineînțeles, toată recunoștința mea pentru oamenii care au ajustat decorurile pentru mine, pentru că a trebuit să tăiem o mulțime de mobilă și alte lucruri pentru a mă face să încap.

Am fost sub paturi, am fost în găuri, am fost în trape, am fost în seifuri de bancă. A trebuit să găsesc modalități de a-mi pune corpul sub oameni, în spatele unor obiecte. Nici măcar nu mi le mai amintesc pe toate', a mai dezvăluit Victor Dorobanțu.

Citește și: Cine sunt actorii care joacă în serialul Wednesday, de pe Netflix. George Burcea este faimosul Lurch

Citește și: Cum au fost filmate scenele cu Victor Dorobanțu, actorul care joacă „Mânuța” din serialul Wednesday de pe Netflix: „Costum de ninja”

Citește și: Ce boală are Alina Pușcaș. A ajuns pe perfuzii, la spital: „Se pare că sunt rare cazurile’

Citește și: Cristina Spătar a fost cerută în căsătorie în Dubai. Artista a spus „DA':'Meriți tot ce e mai bun'

Cum a ajuns să lucreze cu Tim Burton

Cine este Victor Dorobanțu. Are doar 25 de ani, dar a reușit să îl impresioneze pe celebrul regizor cu un gest făcut în timpul întâlnirii lor. A fost ales un iluzionist pentru că era nevoie de o persoană cu o dexteritate anume a mâinii.

„Mi-a plăcut foarte mult pentru că este o personalitate puternică într-o mână mică. L-am urmărit pe tot când eram mic. Dar îmi amintesc că am fost la casting fără nicio așteptare. Câteva zile mai târziu, cineva m-a sunat și mi-a spus că sunt unul dintre cei trei magicieni aleși.

Apoi, când am ajuns la studiourile Buftea, lângă București, eram cu alți doi magicieni pe care îi admir. Mi-am spus că nu am nicio șansă, că ei sunt mult mai buni ca mine. Am simțit că am avut o conexiune, pentru că am pus mâna pe masă și am început să vorbim, iar mâna mea se mișca fără să știu. Îl jucam pe „Thing’, în timp ce vorbeam cu Tim Burton’, a mai dezvăluit Victor Dorobanțu.

Cine este Victor Dorobanțu. „Victor a fost distribuit ca actor, nu e doar o mână pentru mine. El e personaj complet. Am făcut audiții ca pentru oricare actor din poveste, i-am pus pe toți să vorbească prin mâinile lor.

Iar el are o structură, o expresivitate și o emoție a mâinii, o tipologie pe care o simți când o vezi chiar dacă nu o descrii în detaliu în cuvinte. E foarte expresiv, are o foarte bună mobilitate și coordonare a mâinii și a înțeles foarte bine ce înseamnă să faci actorie prin mâna ta. A fost minunat că l-am găsit exact așa cum îmi imaginam că trebuie să fie The Thing și că era acolo lângă noi, în România', a povestit și Tim Burton, într-un interviu pentru Urban.ro.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton