Ce a făcut Niculina Stoican la spectacolul organizat în memoria lui Petrică Mîțu Stoian, după ce familia a interzis să i se folosească numele: „Pentru că nu există alt mod de a...”/ EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Ce a făcut Niculina Stoican la spectacolul organizat în memoria lui Petrică Mîțu Stoian, după ce familia a interzis să i se folosească numele. Recent, Niculina Stoican i-a făcut spectacol lui Petrică Mîțu Stoian, la un an de la moartea lui. Interpreta de muzică populară a organizat spectacolul in memoriam la Craiova. La eveniment au fost prezenți colegi de-ai săi de la Ansamblul Maria Tănase, acolo unde regretatul interpret a activat până la pensionare, dar și colegi de scenă mai tineri. Ce a făcut artista pentru a respecta o decizie a familiei de a nu-i pomeni numele?

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce a făcut Niculina Stoican la spectacolul organizat în memoria lui Petrică Mîțu Stoian, după ce familia a interzis să i se folosească numele. De curând, Niculina Stoican a organizat la Craiova un spectacol pentru regretatul Petrică Mîțu Stoian. Interpreta de muzică populară a ținut să îl omagieze pe colegul ei, la un an de la moartea lui. Ea a explicat, pentru viva.ro, ce a făcut pentru a respecta dorința familiei. Surorile cântărețului de muzică populară au obținut o ordonanță președințială prin intermediul căreia se interzicea pomenirea numelui regretatului artist.

79376198_3346390678765657_8831926956560744448_n-179376198_3346390678765657_8831926956560744448_n-1

Citește șI: Cum se înțelege Niculina Stoican cu soțul său, deși a fost înșelată în cei 30 de ani de căsnicie:”Iubirea de cuplu înseamnă…”

Citește și: Angelica Stoican o apără pe fiica ei, Niculina Stoican, în scandalul cu Olguța Berbec.Acuzații pentru nașa Vlăduței Lupău: „Mare rușine!”

Citește și: Sarah Dumitrescu, cu ochii în lacrimi după ce Anamaria Prodan și Reghe au divorțat:„Când o văd pe mama plângând, mă rupe. El a plecat, iar noi…

Citește și: Oxy, acuzată că a încercat să o saboteze pe Raluca Todea, în finala Chefi la cuțite. Cum se apără:„S-au scos multe la montaj’

Ce a făcut Niculina Stoican la spectacolul organizat în memoria lui Petrică Mîțu Stoian, după ce familia a interzis să i se folosească numele

Artista a spus că nu există alt mod de a vorbi despre el, în afară de muzică, iar ea a făcut tot posibilul să respecte decizia familiei acestuia. După cum se știe, surorile lui Petrică Mîțu Stoian au obținut o ordonanță președințială prin care se interzice pomenirea numelui regretatului cântăreț de muzică populară. Astfel, au difuzat doar imagini cu solistul și au cântat.

„Noi am respectat legea și decizia familiei la spectacolul in memoriam pentru el. Totuși, am difuzat imagini cu el pe un ecran, de la instituția noastră, unde el a activat. Și pentru că nu există alt mod de a vorbi despre el decât cântând, am cântat. Că el asta a făcut, a cântat și ne-a lăsat multe melodii dragi', a declarat pentru viva.ro, Niculina Stoican. Pe scenă au urcat colegi de-ai săi de scenă, dar și artiști mai tineri, aflați la început de drum.

Niculina Stoican a respectat dorința familiei

Niculina Stoican a declarat încă de la bun început că a dorit să evite problemele și polemicile cu surorile artistului. Pe de altă parte, interpreta de muzică populară, care conduce Ansamblul Folcloric Maria Tănase de cinci ani, spune că nu vrea nici să strice imaginea instituției.

‘O să respectăm legislația și hotărârea familiei. Dar noi avem imagini cu el și le vom difuza pe ecran, pentru că sunt spectacolele instituției. Am arhivă, cel puțin de când sunt eu manager de cinci ani, și pot folosi imaginile cu el. Dar, repet, vom respecta hotărârea familiei și legislația. Că asta nu e de tăgadă și nu avem de ce. Nu mă interesează polemicile, pentru că nu vreau să stric imaginea instituției. Eu nu sunt în război cu nimeni. Vreau să fac ce este corect și deontologic și pentru el și pentru mine, și ca manager, și ca și colegă’, a declarat Niculina Stoican, pentru viva.ro, înainte de concert.

Petrică Mîțu Stoian a murit la 61 de ani

Petrică Mâțu Stoian a decedat în Spitalul de Urgență Reșița, la vârsta de 61 de ani, în data de 6 noiembrie. Cântărețul era internat pe secția ATI a unității spitalicești, în stare gravă. Celebrul cântăreț de muzică populară a fost înmormântat în cimitirul Ungureni din Craiova. 

Înainte ca Petrică Mâțu Stoian să ajungă în stare gravă la secția ATI a Spitalului de Urgență din Reșița, acesta a fost la o clinică privată din Județul Caraș-Severin, pentru a face terapie după un tratament post-COVID.

La scurti timp, după ce s-a stins din viață cântărețul de muzică populară, clinica privată a primit amenzi în valoare de 80.000 de lei. Decizia a fost luată în urma unui controlul efectuat de Direcția de Sănătate Publică a județului Caraș-Severin.

Foto: Facebook/arhiva personală.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton