Mirabela Dauer a avut o copilărie grea: „Tăticul meu a fost închis pe nedrept”. Ce relație are cu sora ei, plecată în Israel

 Raiciu Adriana
.

Mirabela Dauer a avut o copilărie grea. Mirabela Dauer a rememorat câteva amintiri dureroase din copilărie. Mirabela Dauer (75 de ani) este tot timpul cu zâmbetul pe buze, însă puțini știu că a trecut prin multe momente dificile. La o vârstă destul de fragedă, tatăl ei a fost închis pe nedrept, iar viața nu i-a fost deloc ușoară apoi. Iată declarațiile făcute de cântăreță!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Mirabela Dauer a avut o copilărie grea. Mirabela Dauer, în vârstă de 75 de ani, este o cântăreață de muzică ușoară. Alături de Corina Chiriac și Angela Similea, Mirabela Dauer a fost una din cele mai frecvente și iubite prezențe pe scena muzicală și de divertisment TV din anii’70-’80. Deși este un munte de energie și mereu pusă pe glume, aceasta nu a avut tot timpul o viață ușoară.

Artista-Mirabela-DauerArtista-Mirabela-Dauer

În cadrul unui interviu, Mirabela Dauer a rememorat amintiri din copilăria sa, dar a făcut și mărturisiri dureroase din perioada respectivă.

Citește și: Ce pensie are Mirabela Dauer:„Probabil că atâta meritam şi atât mi-au dat…

Citește și: Mirabela Dauer a avut cancer. Dezvăluiri în premieră despre lupta pe care a dus-o împotriva bolii: „Încă mai fac tratament'

Citește și: Andreea Mantea recunoaște că este o mamă exigentă:'Sunt mandră de David, dar nu îl recompensez pentru…'

Citește și: Regele Charles al III-a a fost sărutat de o femeie, alta decât soția lui, Camilla:„S-a uitat la mine și…’. Fiul Reginei a încălcat protocolul

Mirabela Dauer a avut o copilărie grea

Mirabela Dauer este una dintre cele mai apreciate și talentate artiste din țara noastră. Pe lângă cariera impresionantă, este o fire extrem de activă și cu zâmbetul pe buze, fapt pentru care a reușit să-și strângă o comunitate impresionantă de oameni, de-a lungul anilor.

Recent, însă, cântăreața a făcut o serie de declarații neașteptate despre viața ei. Nu a avut o copilărie prea fericită și asta nu din cauza părinților. Tatăl ei a fost închis pe nedrept, iar mama s-a chinuit să le ofere o viață decentă.

 „Nu am avut o copilărie frumoasa, nu din cauza părinților, au fost superbi și nu din cauza mediului social. Tăticul meu a fost închis pe nedrept și mama mea s-a luptat cu morile de vânt că să ne tina pe mine și pe sora-mea. Nu vorbesc. Pe mine și pe sora mea nu prea ne-au unit multe, ea e mai mare decât mine, este în Israel. Suntem doua firi total diferite, suntem Cerul și Pământul, a mai dezvăluit Mirabela pentru kanald.ro.

Totodată, artista a încercat, de-a lungul anilor, să ascundă perioadele cumplite prin care a trecut și chiar a evitat să discute depsre anumite subiecte.

„De ce să vadă lumea ce simt eu și ce am eu.De ce să împovărez lumea. Lumea a venit să mă vadă așa cum sunt eu pe scena nu trebuie să îmi arat grijile. Am și eu. Sunt o buna actriță, de asta le ascund. Sunt mai buna că Shirley Maclaine”, a mai spus artista, conform sursei citate anterior.

sursă foto- Facebook și arhivă VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton