Cum arată Zeny, fiica Adelinei Pestrițu, la patru ani. Primele fotografii cu ea după mai bine de doi ani: "Cel mai frumos cadou"

 Laciu Andreea
.

Frumoasa brunetă a uimit pe toată lumea în urmă cu mai bine de doi ani, atunci când a luat oficial decizia să nu mai facă publice imagini cu Zenaida, fetița ei. S-a ținut de promisiune și a ținut-o ascunsă pe cea mică de ochii curioșilor. Acum le-a făcut o surpriză urmăritorilor ei de pe Instagram și a postat o serie de fotografii în care se poate vedea clar cum arată acum Zeny, fiica Adelinei Pestrițu. A împlinit patru ani anul acesta, în data de 3 august 2022, iar acum s-a putut vedea cu ochiul liber că a moștenit frumusețea părinților ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Ziua de 3 august 2018 a fost una cu adevărat specială pentru Adelina Pestrițu, cea mai fericită zi din viața ei. Atunci a devenit mamă pentru prima oară și a ținut-o în brațe pe Zenaida-Maria. Ulterior, fotografiile cu fetița i-au bucurat pe admiratorii vedetei din mediul online, însă totul s-a oprit la un moment dat. Bruneta a decis să își țină copilul cât mai departe de public, dar acum le-a arătat iar tuturor cum arată fiica Adelinei Pestrițu și cât de mare s-a făcut.

fiica-adelinei-pestritu-0fiica-adelinei-pestritu-0

Cum arată acum fiica Adelinei Pestrițu

S-a tot spus în ultima perioadă că Adelina și Virgil ar avea probleme în mariaj, pentru că nu s-au mai afișat public la fel de des cum o făceau în trecut. Însă, se pare că vedeta și-a dorit doar mai multă discreție și a separat mai clar planul profesional de cel personal. Astăzi, 12 noiembrie 2022, a postat o serie de fotografii cu frumoasa ei familie.

În poze apar atât Adelina Pestrițu, cât și Virgil și fiica Adelinei Pestrițu. Cei trei par mai fericiți ca niciodată, iar mesajul postat alături de poze le demonstrează tuturor cât de multă iubire există între cei doi soți și în prezent, în pofida gurilor rele.

Citește și: Cu ce probleme s-a confruntat Adelina Pestrițu, din cauza celebrității. A ajuns la psiholog

Citește și: Motivul pentru care Sofia Vicoveanca își acoperă mereu gâtul cu mărgele: „E o găselniță pentru…”

Citește și: Cât câștigă Adelina Pestrițu din Instagram. „Suma este enormă raportată la salariul minim'

Citește și: Mimi a suferit de depresie, după despărțirea de Sebastian Dobrincu: „Am plâns 136 de zile la rând'. Ce mesaj i-a transmis Andreea Raicu

„Exista momente in viata cand simti ca ai TOT si ca nu poate exista mai mult', cand sufletul este atat de plin de bine, de dragoste si de frumos incat te simti coplesit de recunostinta.

Manutele mici in jurul nostru, zambetele largi si atat de sincere, imbratisarile stranse, privirile pline de lumina sunt cel mai frumos cadou. La multi si frumosi ani, Virgil! Multumesc pentru acest TOT! Te iubim!”, este mesajul postat acum de Adelina Pestrițu, pe contul ei de Instagram.

De ce a decis să nu își mai expună fetița

După ce s-a consultat cu soțul ei, în urmă cu mai bine de doi ani, Adelina Pestrițu a ales să o țină pe Zeny departe de orice formă de expunere publică.

„Cred că este cea mai bună decizie pe care am luat-o în ultimii câțiva ani de viață, după ce m-am consultat și cu Virgil. Știu că, într-o lume în care rețelele de socializare au devenit spațiul comun unde găsim de la tipsuri, lifestyle, fashion până la momente personale sau care ar trebui să rămână personale, intimitatea este cel mai de preț accesoriu pe care îl putem avea sau oferi celor dragi nouă.

Încă e mică și am realizat că este prematur să activeze în viața virtuală după ce s-a întâmplat deja într-o oarecare măsură atunci când s-a născut. Dar niciodată nu e prea târziu să îndreptăm lucrurile. Când ea va decide că-și dorește asta, o vom susține cu multă dragoste, dar până atunci o să-i respectăm viața personală și dreptul la decizie pe care într-o bună zi îl va stăpâni și și-l va însuși pe deplin. Expunerea are partea ei frumoasă, dar toate la timpul lor”, ne-a declarat Adelina Pestrițu, în exclusivitate pentru Viva.

Sursă foto: Instagram, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton