Minodora, devastată de durere după moartea mamei sale: ”Cele mai triste Sărbători din viața mea”

 Calin Maria Bianca
.

Minodora, devastată de durere după moartea mamei sale. Este o artistă de succes, cunoscută de toată lumea și mereu apare în fața tuturor cu zâmbetul pe buze. Ei bine însă, în spatele frumosului accesoriu se ascund dureri apăsătoare. Cea care i-a dat viață a murit anul acesta, astfel că nu poate trece ușor peste această despărțire. Acum, în pagul Sărbătorilor, îi simte lipsa mai tare ca oricând și ar da orice să o mai poată avea lângă ea. Iată declarațiile dureroase pe care le-a făcut!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Minodora și mama ei au avut o relație foarte frumoasă. De-a lungul anilor s-au înțeles de minune și maitot timpul erau împreună. Cea care i-a dat viață a susținut-o întotdeauna, mai ales când a venit vorba de cariera în muzică. Încă de când artist era mică, mama ei făcea tot posibilul, inclusiv să se împrumute de bani și să lipsească de la muncă dr pentru a fi alături de ea la cele mai mari și frumoase Festivaluri.

mino-9mino-9

Ba mai mult, relația mamă-fiică s-a aprofndat și mai tare în momentul în care aceasta i-a devenit impresar Minodorei. Ani la rând s-a ocupta de evenimentele și concertele ei, astfel că plecare ei în Ceruri nu doar că a lăsat-o devastată de durere pe frumoasa artistă, ci și pe cei care au cunoscut-o de-a lungul timpului și au avut ocazia să vorbească cu ea.

Citește și: Minodora, gata să-și vândă casa pentru a-și salva mama.Care este starea ei de sănătate acum

Citește și: Cum arată Minodora la 44 de ani.S-a vopsit și a slăbit spectaculos

Citește și: Mădălina Ghenea, după ce s-a zvonit că face nuntă cu Bobby Păunescu:'Nu vreau să mă căsătoresc. Nu am o relație'

Citește și: De ce nu are Daniela Condurache copii. E cel mai mare regret al său:”A trebuit să fac extrem de multe sacrificii”

Minodora, devastată de durere după moartea mamei sale

Minodora este una dintre artistele care iubește spritul Crăciunului foarte tare și este o familistă convinsă. Îi place să-i vadă pe toți cei dragi la masă și să se bucure de Sărbători împreună, însă totul este trist pentru ea anul acesta. De lângă ea, lipsește cea mai importantă ființă și anume cea care i-a dat viață.

Mă pregătesc ca în fiecare an, cu casa decorată, cu tot. Însă, pentru mine, o să fie sărbători triste. Sunt primele sărbători fără mama mea, pe care am pierdut-o. O să îi dedic aceste două piese. Mi-ar fi plăcut să fie aici. Să mă audă. Să fie lângă mine. Vor fi cele mai triste sărbători din viața mea. A fost impresarul meu ani de zile. Datorită ei mă cunoaște România acum. Ea a mers pe ideea: Copilul meu este talentat și trebuie să fie cunoscut!'. Lua bani împrumut ca să meargă cu mine la Festivalul de Muzică Pop. Se învoia de la muncă, de la serviciu ca eu să apar la diferite festivaluri de muzică ușoară.', a declarat Minodora pentru Ego.

Ce i-a promis Minodora mamei sale înainte să moară

Mama Minodorei s-a axat foarte mult pe meseria artistei, astfel că mereu a încurajat-o și a susținut-o. În ultima vreme, a tot încercat să o convingă pe fiica ei să fie puternică și să-i promită că o să fie printre cele mai bune, cum a fost mereu. Devastată de durere, Minodora a avut un moment în care concertele și evenimentele erau greu de dus la capăt, însă mereu i-au răsunat în minte vorbele celei care i-a dat viață.

'Trebuie să fiu puternică pentru ea. Mi-a zis: Mamă, eu la un moment dat nu o să mai fiu.'. Eu nu acceptam discuția cu ea despre acest subiect. A zis: Da, mamă, nu o să mai fiu. Te rog frumos, în momentul în care se întâmplă, faci ce este de făcut. 2-3 zile pui totul la punct cum se face omenește, iar dacă imediat după trebuie să urci pe scenă. Să îți faci meseria, te rog să te duci să cânți și să îți faci treaba! Să nu te aud că nu te-ai dus și nu ți-ai făcut meseria!'. Nu am cum să nu fac așa, căci Mica întotdeauna m-a vrut acolo unde trebuie și s-a luptat pentru mine.', a mai povestit Minodora.

Ce sfaturi prețioase a primit Minodora de la mama ei

Minodora se gândește cu inima sfâșiată de durere la mama ei. Nu este zi în care vocea ei să nu-i fie imprimată în minte și să nu își amintească de ea. Totuși, știe că cea care i-a dat viață a învățat-o să fie puternică încă de mică și i-a oferit o seriede sfaturi prețioase pe care artista nu le poate uita.

„Cel mai bun sfat de la mama mea, pe care încerc să îl urmez, deși la anul fac 45 de ani și nu prea se lipește de mine. Mi-a spus întotdeauna: Minodora, încearcă să te schimbi și încearcă să fii altfel pentru că nu toată lumea este ca tine.'

Eu am considerat întotdeauna că este loc sub soare pentru toată lumea și dacă cineva are o realizare, eu sunt genul de persoană care se bucură că omul din fața mea îmi spune despre o realizare și îmi zice: Am reușit să fac asta!'. Eu mă bucur. Repet, consider că este loc sub soare pentru toată lumea. Nu sunt un om frustrat, consider că ce este al meu este pus deoparte, ce fac eu nu mai face nimeni, nici nu mă interesează să fac eu ce face altcineva, copia nu are valoare. Repet, nu sunt un om frustrat și atunci, fiind foarte naivă' față de oameni, din clasa I, de la 7 ani, îmi punea cravata aia de pionier cu inel la gât, îmi făcea codițe cu pampoane și zicea:

Nu mai fi atât de credulă pentru că nu toată lumea este cum ești tu!'. Și tot încerc să fac treaba aceasta, acesta este sfatul de la ea. Și pe mine, dar și pe sora mea, ne-a învățat să ținem capul sus, să avem demnitate și să ne impunem punctul de vedere și să nu acceptăm să fim tratate de sus de cineva vreodată. Mama mea a fost un spectacol.', a încheiat Minodora pentru sursa menționată mai sus.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton